Schoonmaker
Jumbo
Dalfsen, nl
4 dagen geleden

Onze Jumbo winkel in Dalfsen ziet er piekfijn uit. Zowel binnen als buiten. Van blinkende kassa’s tot glimmende vloeren. Het is zo schoon dat je bijna onze verse producten van de grond kan eten.

Oké, niet letterlijk. Wat wél 100% klopt, is het plezier dat je haalt uit het schoonhouden van onze winkel. Met jouw werk als schoonmaker zorg jij ervoor dat iedere klant bij ons de leukste boodschappen kan blijven doen.

Want daar ga jij voor. Elke dag weer.

Maak van klanten fans als Schoonmaker

De ene keer ben je buiten bezig en zorg je dat de ingang van de winkel keurig is. Even later word je gevraagd om binnen een schoonmaakklus te doen.

Jouw werkzaamheden verschillen echt elk moment van de dag. Dat maakt het ook zo aansprekend om bij ons te werken. Letterlijk, omdat je veel contact hebt met de klant, want je werkt gewoon wanneer de winkel open is.

Dan is het aan jou om een gesprekje te hebben, direct te helpen of een collega om hulp te vragen. Als Schoonmaker bij Jumbo is jouw werk dus afwisselend en verder houdt het in dat je :

 • schappen, toonbank of kassa schoonmaakt, ook zorg je voor schone winkelruiten.
 • zorgt dat de kantine, toiletten en keuken schoon en netjes zijn.
 • buiten ook zo je schoonmaaktaken hebt en zorgt dat het netjes blijft (vuilniszakken verwisselen, wegbrengen en rommel rond de winkel opruimen).
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Dalfsen. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als schoonmaker nog een schepje bovenop. Hoe? Op aanwijzing van je leidinggevende, lever jij goed werk.

  We vinden het belangrijk dat je zelf ook ziet waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. Daarnaast heb je het in je om de klant heel vriendelijk te woord te staan en goed te helpen.

  Door jou ziet onze winkelomgeving en de supermarkt er weer top uit. Hoe mooi is dat? Die glansrol pak jij helemaal als je ook nog :

 • tijdens de openingstijden van de supermarkt kunt werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier