Consulent Bbz/Tozo | Utrecht .
koen.
utrecht, NL
2 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Een consulent Bbz / Tozo bij koen is resultaatgericht, integer en een verbindend persoon. Door de huidige coronacrisis is de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) van kracht gegaan.

De regeling is gebaseerd op het al bestaande Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Als consulent Bbz / Tozo sta jij je cliënten bij in de regio Utrecht.

Zo bied je bijvoorbeeld de helpende hand aan zzp'ers binnen de gemeente Nieuwegein, die door de coronacrisis dusdanig financieel in de problemen zijn gekomen en niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

ben jij de kandidaat?

Als consulent Bbz / Tozo bij koen help je mensen binnen de provincie Utrecht verder. Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde hbo opleiding in de studierichting van bedrijfseconomie, commerciële economie, sociaal juridische dienstverlening of vergelijkbaar.

Daarbij heb je kennis en ervaring over de wet- en regelgeving rondom de Bbz, IAOZ en de Participatiewet.

wat wij bieden?

Wanneer je als consulent Bbz / Tozo in dienst treedt bij koen bieden wij :

 • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  waar jij gaat werken?

  Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

  Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

  meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier