Fund Accountant
ENGIE Services US
Netherlands-Overijssel-Zwolle
3 dagen geleden

Fund Accountant FIN00000242 Engie Energie Nederalnd

Ben jij een zelfstandig opererende professional die overzicht houdt in een dynamische, internationale en complexe werkomgeving?

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Fund Accountant van ENGIE Global Developments ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief organiseren en uitvoeren van de (financiële) administratie en rapportages aan de bestuurders en de ENGIE Groep.

Je krijgt daarin de ruimte om binnen de gestelde kaders zelfstandig te opereren.

ENGIE Global Developments BV is onderdeel van de ENGIE Groep en is actief in internationale energie-investeringen. Als Fund Accountant werk je nauw samen in een team dat bestaat uit bedrijfsjuristen, financials, treasury en tax, allemaal gespecialiseerd in internationale energie-investeringen.

Het team monitort de investeringen en is actief betrokken bij het aan- en verkopen, opzetten en financieren van de investeringen.

Je voornaamste werkzaamheden als Fund Accountant zijn het signaleren van de financiële impact als gevolg van bovenstaande activiteiten.

Hierover spar je met het (inter)nationale team en kom je gezamenlijk tot een einduitwerking.

Daarnaast zorg je voor rapportages ten behoeve van de stakeholders intern en extern en voer je de werkzaamheden uit om te komen tot een adequate financiële verslaglegging.

Denk hierbij aan budgetteringen, cash forecasts, fiscale rapportages etc.

FUNCTIE EISEN

Als Fund Accountant breng je de volgende ervaring en competenties mee :

 • Je houdt altijd het overzicht en bent in staat bent om dwarsverbanden te leggen tussen de verschillende vakgebieden, bedrijfsonderdelen en juridische entiteiten;
 • Je kan resultaatgericht, accuraat en efficiënt werken en bent gewend aan het werken met deadlines;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en daar waar nodig neem je beslissingen;
 • Je stelt pro actief zaken ter discussie die van belang zijn voor het geheel;
 • Je zoekt hulp bij complexe vraagstukken;
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financieel administratieve richting en hebt 5 jaar ervaring opgedaan in een complexe omgeving.
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Wij bieden je de kans om je carrière voort te zetten, verder uit te bouwen en jouw ervaring toe te passen in een fascinerende internationale omgeving en de mogelijkheid een belangrijke rol te spelen in de transitie van energie.

  Naast een aantrekkelijk salaris zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering inclusief werkgeversbijdrage en 38 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

  BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE

  Global Developments is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd ruim 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  MEER INFORMATIE

  Dit betreft een fulltime functie met standplaats Zwolle. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole Bieshaar (Corporate Recruiter) op telefoonnummer 088-769 1513.

  Staf

  Finance / Tax / Insurance

  Primary Location

  Europe-Netherlands-Overijssel-Zwolle

  Organization

  ENGIE Energie Nederland

  Full-time

  Nature of Responsibility

  Senior operational / administrative role

  Job Posting

  Oct 17, 2019, 7 : 26 : 55 AM

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier