Projectleider
Drechtsteden
Dordrecht, NL
6 dagen geleden

Het oplossen van (complexe) vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu, dat is waar jij als gedreven projectleider voor gaat.

Krijg jij daar energie van? En ben jij iemand met veel overtuigingskracht en werk je graag samen? Dan horen we graag van je.

Introductie

Het oplossen van (complexe) vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu, dat is waar jij als gedreven projectleider voor gaat.

Bij Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid werken we met inspecties, vergunningen, projecten en adviezen aan een veilige, gezonde en duurzame omgeving voor onze inwoners en bedrijven.

Krijg jij daar energie van? En ben jij iemand met veel overtuigingskracht en werk je graag samen? Dan horen we graag van je.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in de unit Omgevingskwaliteit. Vanuit deze unit leid je een variëteit aan projecten, met zowel inhoudelijke als organisatorische aspecten, zowel intern als extern (bestuurlijk) gericht zijn.

Je begint sowieso met de projecten Transitie Bodemtaken en Asbestdaken.

Wie zijn wij

Bedrijven, woonwijken, openbare gebouwen en natuurgebieden : dat is het werkveld van de specialisten van OZHZ. De inwoners en bedrijven in Zuid-Holland Zuid kunnen op ons rekenen.

Met advies, vergunningverlening, toezicht en handhaving dragen wij bij aan een goede omgeving om in te wonen, te werken en te recreëren.

Met meer dan 200 medewerkers hebben wij veel expertise in huis en verbinden we kennis en ervaring in de regio. Al het werk dat wij uitvoeren doen we in opdracht en samen met de gemeenten en de provincie.

Wat ga je doen?

Met onze opdrachtgevers wil OZHZ eigenaren stimuleren om hun asbestdaken te vervangen, en zo op een veilige en duurzame manier asbest te verwijderen.

Een projectleider pakt dat op met verschillende medewerkers, die bedrijven bezoeken, en met adviseurs, die weten hoe dat duurzaam kan.

Niet alleen bedrijfsdaken, gemeenten willen ook inwoners stimuleren. OZHZ pakt dit samen met gemeenten aan. Dat vraagt om goed afstemmen met gemeenten.

Als projectleider zorg jij ervoor dat dit voor elkaar komt.

Het bovenstaande is een van vele voorbeelden van projecten die je als projectmanager aanpakt. Jij leidt projecten over onder andere ruimtelijke ordening, milieu en leefbaarheid op de juiste manier, ambtelijk én bestuurlijk.

Belangrijk is je relatie met onze opdrachtgevers : de tien gemeenten in onze regio en de provincie Zuid-Holland. Met jouw toegankelijke houding en vernieuwende ideeën ben je in staat om onze opdrachtgevers doeltreffend te helpen en enthousiast te maken en houden.

Ook ga je in deze functie nieuwe projecten initiëren, leidinggeven aan projectgroepen en projectplannen opstellen. De (aankomende) projecten hebben een sterke samenhang met de Omgevingswet.

Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een Hbo-diploma en -denkniveau;
 • Je hebt recente en relevante werkervaring als projectleider;
 • Je kunt je helder uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je zoekt graag de samenwerking op. "Samen bereik je meer" is jouw motto;
 • Je bent iemand die actief en creatief op zoek gaat naar oplossingen voor lastige vraagstukken;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet;
 • Je krijgt energie van resultaten behalen en weet deze ook over te brengen, intern en extern;
 • Je kunt luisteren naar wat speelt in je omgeving en naar wat van je gevraagd wordt.
 • Wat bieden we jou?

  OZHZ is een moderne werkgever en kent uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, opleiding en verlofregelingen.

  Naast een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren, kun je rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.103,- (schaal 12 van de Cao SGO). Op basis van jouw opleiding en ervaring is inschaling in schaal 11 ook mogelijk;
 • Opleidingsmogelijkheden om te blijven groeien in je vak;
 • Een laptop, telefoon en / of iPad;
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit budget mag je bijvoorbeeld inzetten voor :
 • extra verlofdagen
 • een fietsregeling
 • het inkopen van extra pensioen
 • de contributie van je sportvereniging
 • het kopen van thuiswerkbenodigdheden
 • Flexibel werken met de mogelijkheid om thuis te werken
 • Woon-werk reiskostenvergoeding. Reis je met het openbaar vervoer? Dan krijg je deze kosten 100% vergoed;
 • Ouderschapsverlof;
 • Pensioenregeling bij ABP;
 • Collectieve premiekorting bij zorgverzekeraar IZA, Menzis of CZ.
 • Ook goed om te weten : we vroegen de collega's : hoe vind je het om te werken bij OZHZ? De antwoorden waren zo positief dat dat wij het certificaat World-class Workplace hebben gekregen.

  Wij zijn trots op onze collegialiteit, klantgerichtheid van de organisatie, samenwerking en ontwikkeling in de organisatie.

  Solliciteren of meer weten?

  Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct online. Als jij vindt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie, maar je voldoet niet helemaal aan de eisen, dan horen we ook graag van je.

  Wil je voordat je daadwerkelijk solliciteert eerst onze organisatie beter leren kennen? Dat kan! Meld je aan voor onze banenmarkt op vrijdag 13 mei door je aan te melden op onze website : https : / / www.ozhz.nl / zoektjou / .

  Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Arthur van Beurden via 06 4032 6965. Heb je nog vragen over de procedure?

  Neem dan contact op met Camille van Veen, HR-adviseur, bereikbaar op telefoonnummer 06 4062 0967.

  Reageren is mogelijk tot en met zondag 22 mei 2022.

  Acquisitie stellen we niet op prijs!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier