Senior Manager in Regulatory Reporting
Deloitte
Amsterdam, Netherlands
4 uur geleden
source : Experteer

What impact will you make?Als (senior) manager in Data & Reporting Advisory begrijp je welke uitdagingen er voor financiële instellingen zijn op het gebied van data & rapportageverplichtingen.

Je snapt wat er in de balans van een bank moet worden opgenomen en welke standaarden hieraan ten grondslag liggen. Je bezit daarnaast de vaardigheden om grote hoeveelheden data te verwerken tot nuttige rapportages voor de toezichthouder.

 • Je kunt je bevindingen op een creatieve manier presenteren zodat ook bestuurders het snappen. .This is howJe werkt binnen projecten met mensen van uiteenlopende disciplines, zoals Finance, Risk Management en IT;
 • Je levert een significante bijdrage aan het ontwikkelen van offertes en andere klantopdrachten;Binnen het team draag je bij aan de ontwikkeling van minder ervaren collega’s, waaronder stagiairs, werkstudenten en consultants.

  W)hereBij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal.

  In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.

  000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.De groei van ons Data & Reporting Advisory team is een strategische prioriteit binnen Deloitte.

  Wij combineren diepgaande kennis van data-analyse en technologie met expertise over de rapportageplicht naar toezichthouders (denk aan IFRS, NL GAAP, Solvency II, Basel IV).

  We gebruiken data-analyse om complexe problemen voor onze klanten op te lossen. Uiteraard heeft Risk Advisory ook een grote impact.

  De werksfeer wordt door Bram de Bruin als volgt omschreven : Geen week is hetzelfde! De inhoudelijke afwisseling tussen de projecten, diversiteit in klantrelaties, super gemotiveerde teamleden en verschillende verantwoordelijkheden dragen allemaal bij aan je persoonlijk en professionele ontwikkeling.

  Dit geeft veel energie en motivatie om het beste in jezelf naar boven te halen. Door een gezonde can-do’ mentaliteit binnen een wereldwijd netwerk realiseren we snel impact.

 • What we offernaast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om per jaar 15 vakantiedagen bij te kopen;een 40-urige werkweek. Minder uren per week is wat ons betreft ook bespreekbaar;
 • de mogelijkheid om 1 keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;een goede mobiliteitsregeling : keuze uit een leaseauto met een tankpas voor heel Europa of een cash-optie, een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding;
 • een laptop en een iPhone, die je ook privé mag gebruiken;een goede pensioenregeling;mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.What you offerVoor de technische details binnen dit vakgebied draai jij jouw hand niet om.

  Tegelijkertijd kan je het team inspireren en motiveren om uitstekende resultaten te leveren. Je hebt de moed om nieuwe dingen uit te proberen en te blijven leren, ook al krijg je af en toe met een tegenslag te maken.

 • Verder heb je voor deze vacature Senior Manager Regulatory Reporting : Ten minste 7 jaar relevante werkervaring;Master diploma in : Accounting, Economie, Bedrijfskunde, Informatica, of een andere relevantie studie afgerond;
 • Commercieel vaardig en in staat om klanten te adviseren basis van technische expertise;Kennis van en ervaring met rapportagestandaarden voor financiële instellingen, zoals Basel IV en Solvency II;
 • Ervaring met het leiden van teams en wilt je kennis overdagen aan anderen;Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Let s make impact. Apply now. Jouw sollicitatie op deze functie ontvangen we graag. Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen.

  We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.Vragen? Voor de antwoorden neem je contact op met Senior Recruiter Inge Brinkman via +31 88 288 23 37.

  Acquisition based on this vacancy is not appreciated.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier