Projectondersteuner/werkvoorbereider
Eminent Groep
Veenendaal, Utrecht
8 uur geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Je komt terecht bij een warme organisatie in Gelderland in een enthousiast team, waar een informele sfeer heerst.

Work hard, play hard is hier van toepassing.Met 150 medewerkers in dienst bedient deze organisatie doelgroepen, waaronder woningcorporaties en ziekenhuizen.

De organisatie is groeiende en ze zijn op zoek naar mensen die met hen mee willen groeien.Functie inhoud : Voor een opdrachtgever in de regio Veenendaal-Arnhem-Doetinchem zijn wij op zoek naar een projectondersteuner.

Jij vormt een koppel met de projectleider en samen hebben jullie de verantwoordelijkheid over diverse projecten en richting mooie opdrachtgevers.

In deze afwisselende en coördinerende rol, ben jij manusje van alles. Je houdt je bezig met het gehele traject, van planvorming tot nazorg en alles daartussen.

Hierbij kun je zowel denken aan planvoorbereiden als organiserende werkzaamheden voor de uitvoering; dé schakel tussen binnen- en buiten ben jij! Zo wordt ook van jou gevraagd zo nu en dan naar de projecten toe te gaan om bijvoorbeeld wat op- of in te meten, of overleg te plegen.

Qua werkzaamheden is geen dag hetzelfde; zo ben je bijvoorbeeld aan het calculeren, daarna aan het adviseren over werkmethodes, vervolgens houdt je je bezig met de inkoop van materialen, daarna ben je druk met het coördineren van de planningen en tussendoor heb je weer een leverancier aan de lijn.

Kortom : de organisator in jou wordt flink aangesproken in deze functie.Alles met het doel : het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud.

Met jouw werkzaamheden ben je constant administratief en communicatief bezig om zo de klanten op het gebied van onderhoud aan bestaand vastgoed te ontzorgen.

Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, a.rabel eminentgroep.nlFunctie eisen :

 • Je hebt een gezonde dosis humor en bent een enthousiaste persoonlijkheid;
 • Van nature kun je snel schakelen en het drijft jou om alles tot in de puntjes goed te willen regelen;
 • Je werkt graag hard en wil kwaliteit leveren voor klanten;
 • Je hebt een mbo / hbo bouwkunde diploma op zak;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt affiniteit met planmatig onderhoud en renovatie;
 • Woonachtig in de regio Veenendaal-Doetinchem-Nijmegen.
 • Geboden wordt :

 • Werken in een bedrijf met een plezierige werksfeer;
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidings-en doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij de opdrachtgever;
 • Een sparringspartner.
 • Over het bedrijf : Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities.

  Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik.

  Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier