Een Hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen.
Kortekaas Tuinen
Warmond, Nederland
2 dagen geleden
source : Jobsonline

Voor regionaal werk rondom Katwijk is Kortekaas Tuinen op zoek naar een Hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen.HovenierBen jij die Tophovenier met twee rechterhanden en heb je meer dan 5 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen, dan ben jij diegene die wij zoeken! Als medewerker bij Kortekaas Tuinen word je uitgedaagd om de mooiste tuinen aan te leggen : van dakterras tot villatuin, geen project is het zelfde.

Alles is mogelijk. Wij leveren de beste kwaliteit en jij draagt hier graag je steentje aan bij. Samen creëren wij de meest exclusieve tuinen waarin de klant zich werkelijk thuis voelt.

Wij zoeken- Een gedreven vakman met ervaring in aanleggen van tuinen.- Beschikt over goede sociale vaardigheden.- Pro-actief en doelgericht.

 • In bezit van rijbewijs.- Flexibele werkhouding.- Allround in aanlegwerkzaamheden.Wij bieden- Vaste baan met leuke collega’s.
 • Afwisselend werk.- Werken aan exclusieve tuinen.- Goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.- Bij gebleken geschiktheid vast contract.
 • Solliciteren : Ben jij gemotiveerd en voldoe jij aan de functie-eisen van deze vacature? Solliciteer dan direct!Bel met Tim Kortekaas 06 21 70 67 77 of stuur een email met en CV naar : tim kortekaastuinen.

  nl (mailto : tim kortekaastuinen.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier