Leerkracht bovenbouw cluster 4 school Rotterdam
DIT IS WIJS Rotterdam
Capelle aan den IJssel, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

ij bent de leerkracht die denkt in mogelijkheden en oplossingsgericht is. Als leerkracht op het speciaal basisonderwijs ben je meer dan enkel een leerkracht.

Je bent ook een buddy, een maatje, een coach. Jij gaat dagelijks aan de slag met de leerlingen en weet op de juiste manier op hen in te spelen.

Je gaat zorgen voor een vertrouwde en leuke omgeving voor de kinderen. Door jouw ervaring in het onderwijs zorg jij voor de benodigde vakmanschap om de hoogst mogelijke kwaliteit uit deze kinderen te halen.

Belangrijk is natuurlijk dat er resultaat behaald wordt en de ontwikkeling zichtbaar is bij de kinderen. Ik ben op zoek naar een leerkracht die affiniteit heeft met de bovenbouw.

Vanaf het nieuwe schooljaar 2020-2021 is deze school in Rotterdam op zoek naar een leerkracht voor minimaal twee dagen per week, die nog nader te bepalen zijn.

Word jij al enthousiast? Solliciteer dan snel! Dan kunnen we kennismaken en een (digitale) kop koffie drinken!

Deze school begeleidt leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Kernwaarden voor deze school zijn kwalitatief, uitdagend en stimulerend onderwijs aanbieden.

Als leerkracht op deze school betekent dit dat je nauwkeurig observeert en krachtig handelt. Je zorgt voor duidelijkheid en werkt samen met leerlingen, ouders en instanties.

Je creeërt een veilige leeromgeving waarin de leerling zich optimaal kan ontwikkelen door adaptief onderwijs aan te bieden.

Acceptatie, veiligheid, verduidelijking en voorspelbaarheid zijn factoren die als een rode draad door jouw lessen loopt.

In de bovenbouw is het materiaal dat wordt aangeboden gericht op het boeken van successen. De aanpak zorgt er voor dat het zelfvertrouwen wordt vergroot, de zelfstandigheid wordt bevorderd en de sociale vaardigheden worden uitgebreidt.

Door middel van materiaal worden lessen visueel ondersteund en is er veel aandacht voor het automatiseren van de geleerde stof.

De school gelooft in een combinatie van digitaal onderwijs en onderwijs "op papier". Sommige vakken (zoals taal) is niet vervangbaar en is juist belangrijk om niet digitaal te leren.

Ook vindt de school dat teveel digitaal onderwijs niet goed is voor de ogen en de zithouding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier