Business (Solution) Architect - Zeist - Medior/Senior
CareerValue B.V.
Zeist, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als IT Architect ben je verantwoordelijk voor de Applicatie-Infrastructuur en ondersteun je het team informatiemanagement.

Je bent een IT-specialist met een duidelijke visie als het gaat om IT-infrastructuur en je kan dit omzetten in de juiste oplossingen.

Daarnaast ben je bezig met de IT strategie en ben je betrokken bij projecten met het bepalen van de juiste keuzes op IT gebied.

In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen verschillende stakeholders binnen de organisatie en kan je complexe zaken op een begrijpelijke manier overbrengen.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring met IT architectuur en Frameworks;
 • Kennis en ervaring met Applicatielandschappen;
 • Kennis en ervaring met Informatiemanagement;
 • Communicatief vaardig.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Een goede klant van ons is op zoek naar een IT Architect met Informatiemanagement kennis.Het gaat hier om een toonaangevende organisatie die voornamlijk diensten en ondersteuning biedt aan de welzijn-

  sector. Daarnaast voeren ze diverse projecten uit, ook internationaal om innovatie en technologie te stimuleren en kennis te vergroten voor professionals binnen deze sector.

  Het is gedreven organisatie met passie voor het vak en aandacht voor de medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier