Assistant Audit & Assurance
Mazars Nederland
Utrecht
21 uur geleden

About this position

Versterk jij ons team vanaf september 2022 als Assistent Audit & Assurance bij Mazars? In deze rol werk je naast je studie in een hecht team voor meerdere klanten aan verschillende posten, zodat je het vak écht leert kennen.

We bieden je persoonlijke begeleiding om alles uit jezelf te halen en de tijd en ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Uitdagend werk in een hecht team

Je begint je werkdag samen met collega’s rond half 9 bij Mazars of bij de klant op kantoor. Je hebt een gevarieerd klantenpakket : van de non-profit sector tot beursgenoteerde bedrijven, alles komt voorbij.

Eerst heb je een meeting met de audit manager, die je graag op weg helpt. Je overlegt welke posten of processen je vandaag controleert.

Je maakt zelfstandig een analyse en bespreekt met de audit manager of deze klopt. Ben je een ervaren assistent? Dan neem je ook vaak de begeleiding van (junior) assistenten op je.

Na de lunch kijk je samen met een senior assistent naar de jaarrekening. Dan zit je werkdag er alweer bijna op, maar je gaat nog niet direct naar huis.

Het jaarlijkse teametentje staat namelijk vanavond gepland. Hier kun je gezellig bijpraten met je collega’s. Aan het eind van de avond zit je met een voldaan gevoel weer in de auto naar huis.

Wie ben jij? Een leergierige teamspeler

Jij bent bezig met je Bachelor AC / BE en je wil zo veel mogelijk ervaring opdoen bij verschillende klanten. We zijn een hechte club en zoeken daarom een echte teamspeler die het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten.

Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat eerlijk te werk.

Je bent kritisch en niet bang om je mening te laten horen als dat nodig is, maar je blijft altijd professioneel. Binnen de audit ben jij je bewust van je maatschappelijke rol.

Je weet dan ook hoe je verantwoording aflegt en neemt. Verder heb je uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij? Vrijheid, ontwikkeling en persoonlijke aandacht

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie.

Vanuit die kernwaarden bieden we je naast een marktconform salaris en een premievrij pensioen het volgende :

 • De focus op een gezonde work-life balance
 • Een uitstekende studieregeling
 • Een goede werk-privébalans (flexibele werkuren)
 • Een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht in je carrière bij ons
 • Een goede werksfeer in een betrokken en hecht team
 • Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen
 • De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation
 • Een telefoon, laptop en leaseauto of uitbetaling van het mobiliteitsbudget
 • Wie zijn wij? De compacte organisatie met internationale kennis

  Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte organisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt.

  Grote organisaties vinden bij ons de expertise die zij nodig hebben door ons unieke geïntegreerde partnership met 24.000 experts in 89 landen, en 16.

  000 professionals in de VS en Canada via Mazars North America Alliance. Wij zijn zo groot of klein als onze klanten dat willen.

  Zij rekenen op hoge kwaliteit. Het vertrouwen in die kwaliteit is in feite de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

  Mazars versterkt dit vertrouwen door toonaangevende kwaliteit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier