Persoonlijk ontwikkelprogramma voor herintreders in de zorg
Zorgbalans
Hillegom
1 dag geleden

Heb je een zorg diploma (Helpende / Verzorgende 3IG / Verpleegkundige 4 of 5) en ben je al een tijd uit de zorg? Wil je weer bevoegd en bekwaam worden?

Wij zoeken herintreders voor de zorg.

Een unieke kans bij Zorgbalans : Volg een persoonlijk ontwikkelprogramma voor herintreders

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Op basis van je diploma en werkervaring wordt er een persoonlijk ontwikkelprogramma voor je opgesteld. Je ontvangt een inwerkprogramma op maat en naarmate jouw ontwikkelprogramma vordert, kun je steeds meer taken uitvoeren tot het huidige kwalificatieniveau.

Onderdeel van het inwerkprogramma is het volgen van de theorie en toetsen op het leerplein. Op basis van jouw voorkeur kun je zowel intra- als extramuraal aan de slag.

De duur van het persoonlijk ontwikkelplan hangt af van jouw opleiding en werkervaring in de zorg.

Profiel en opleiding

Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn of Verzorgende 3IG of gelijkwaardig (diploma ziekenverzorging zijn, MDGO-VP of VZ of verzorgende AG).

Mocht je in het bezit zijn van een verpleegkundige niveau 4 of 5 diploma en een BIG herregistratie traject willen volgen, dan kun je ook direct solliciteren.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

Na positieve afronding van het persoonlijk ontwikkelplan behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van jouw opleiding word je ingeschaald conform de CAO VVT. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.

Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS, met hoge korting op gemak, gezondheid, producten en dagjes uit.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Past JOUW talent bij Zorgbalans?

Neem voor meer informatie contact op met Marion van der Voort, flexpool, telefoonnummer : 06-466 14 971.

Solliciteren?

Klik hieronder op de button solliciteren’ om je sollicitatie te versturen. We vragen je om bij je sollicitatie direct je diploma's mee te sturen.

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord.

Met 3500 professionele medewerkers en 900 vrijwilligers ondersteunen wij mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven.

Wij bieden tijdelijke en langdurige verpleging, revalidatie verzorging, behandeling en begeleiding bij dementie. Wij geven onze zorg zowel bij mensen thuis als in onze woonzorglocaties en ontmoetingscentra.

Van Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort tot in Hillegom.

Lees meer over Zorgbalans en onze missie, kernwaarden, zorgvisie en beloftes op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier