Steigermonteur
Adequaat Personeel
Amersfoort, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Voor onze opdrachtgever, een groeiende organisatie, zijn wij op zoek naar Hulpmonteurs, Steigermonteurs en Voormannen binnen de steigerbouw.

In Flevoland, maar ook in Zuid Holland zoeken zij momenteel nieuwe ploegen.

Dit bedrijf is een erkende specialist in Nederland en België op het gebied van steigerbouw, betonondersteuningen en betonbekistingen.

Ze willen hun teams uitbreiden en bieden volop (opleiding) mogelijkheden en een bovengemiddeld salaris. Daarbij moet jij een bovengemiddeld goede werkhouding meebrengen.

Wat ga je doen? - werkzaamheden m.b.t. ondersteuningsconstructies

 • de- / monteren van steigers in zowel infrastructurele als utilitaire omgeving
 • je werkt in een dynamische omgeving waarbij flexibiliteit, werken onder druk van een planning tot de dagelijkse gang van zaken behoort
 • je bent verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van anderen
 • je bent verplicht alle door de organisatie ter beschikking gestelde persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap op de juiste manier te gebruiken en te beheren
 • Functie-eisen

  Wat breng je mee? De steigermonteurs zijn een belangrijke schakel voor de projecten. Je weet als geen ander veilig, nauwkeurig en op een betrouwbare manier uitvoering te geven aan de opdrachten en wensen van de klanten.

  Jij bent een extra paar ogen en oren voor de organisatie in de afstemming met de klanten. Je weet dat op een constructieve manier over te brengen aan je meewerkend voorman of projectleider.

  Daarnaast ben je niet alleen aan het werk en is het van groot belang dat je op een collegiale manier binnen een ploeg steigerbouwers kan functioneren.

  Je hebt een flexibele werkhouding. Hierbij is het van belang dat je het belangrijk vindt dat je de dag / klus op een goede manier kan afronden waardoor je soms eerder of juist later naar huis gaat.

  Je hebt geen hoogtevrees. Uiteraard heb jij je VCA en eventueel al een steigermonteur certificaat.

  Bijzonderheden

  Wat bieden wij? - Aantrekkelijk salaris

 • Kans op vast dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leuke collega's om mee te werken
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier