Monteur elektrische installaties
FairPlay Engineering
Zoetermeer, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Onze klant levert zowel producten, systemen,installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogrammabestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en deelektronica.

De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vindenbij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas,Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Als SeniorEngineer Verlichting maak je deel uit van een projectteam voor hetrealiseren van projecten in de tunnelbranche.

Je bentverantwoordelijk voor het leiden en uitvoeren van deengineeringactiviteiten voor de Verlichting deelinstallaties zoalstunnelverlichting, vluchtweg en terreinverlichting.

Wij zoeken eenenthousiaste en gedreven Senior Engineer voor onze afdeling ProjectEngineering. Deze afdeling is betrokken bij projecten met eenbedienings-en besturings achtergrond.

Bekende recent afgerondeprojecten zijn bijvoorbeeld de Koningstunnel, Noord Zuid lijn en denatte infraproject Regiocentrale Nederrijn & Lek.

Function Watworden jouw verantwoordelijkheden? Meedraaien in het Tenderteam Opbasis van de eisen uit de vraagspecificatie en de LandelijkeTunnelStandaard (LTS) opstellen van : Een inkooppakket voor hettotale tunnelverlichtingssysteem Een inkooppakket voor het totalevluchtweg verlichtingssysteem Een inkooppakket voor het totaleterreinverlichtingssysteem Requirements Wat heb je nodig om voordeze functie in aanmerking te komen?

 • Afgeronde HBO of WO opleidingop het gebied van Elektrotechniek of Industriële Automatisering (ofgelijkwaardig); Kennis van de gevraagde deelinstallaties Kennis vanautomatisering van tunnel technische installaties is een pre;
 • Beheersing van de Nederlandse taal. Pro-Actieve werkhouding Perdirect beschikbaar voor minimaal 32 uur Information AbigailBakker

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier