Cnc frezer
Connect
Noord-Holland, Zaandam
4 dagen geleden

Over jouw rol

Wanneer jij deze vacature leest, heb je hoogst waarschijnlijk gezocht op "vacature cnc frezer" en ben jij een frezer die een nieuwe baan zoekt.

In dat geval heb je de juiste vacature gevonden, want voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een cnc frezer die het vak beheerst.

Heb jij passie voor het vak frezen? Dan heb ik goed nieuws voor je, bij deze werkgever werken metaalbewerkers die de zelfde passie delen.

Het team is gemotiveerd en staat voor je klaar indien nodig.

In deze vacature lees je wat je kunt verwachten van jouw nieuwe werkgever.

Jobomschrijving

Als cnc frezer bedien je onder andere de freesbanken waarbij je verschillende materialen zal gaan frezen. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld rvs, staal of aluminium.

Het leuke van deze functie is dat het freeswerk niet in grote series gaat maar meestal in kleine series of zelfs in enkel stuks.

Jij als cnc frezer kan goed uit de voeten met computergestuurde freesbanken. Daarbij moet je het leuk vinden om diversiteit in je werk te hebben.

Want bij dit bedrijf produceer je van kleine tot zeer grote producten.

Het is een zelfstandige functie waarbij ruimte is voor overleg met je collega's wanneer je er even niet uitkomt.

Ben je creatief? Dan kan het zomaar zijn dat jij met jouw leidinggevende oplossingen gaat bedenken voor technische uitdagingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier