Project Assistent binnendienst bij GROHE Nederland
Grohe
Zoetermeer
2 uur geleden

Haal jij jouw energie uit het inplannen van afspraken, het proactief zoeken naar nieuwe leads / projecten en ben je telefonisch communicatief sterk?

Heb je affiniteit met GROHE producten, techniek en commercie? Dan is deze functie bij GROHE wat voor jou!

Wie wij zijn

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitair branche en vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd. GROHE Nederland B.

V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. Onze organisatie stelt de hoogste eisen voor wat betreft productpresentaties, dienstverlening en relatiebeheer.

Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel om je overal en altijd "Pure Freude an Wasser" te bieden.

Wat je doet als Project assistent

Als Project assistent ondersteun jij jouw collega's van onze channel Projecten met het inplannen van afspraken, het maken van productvoorstellen, het zoeken naar leads in de projectenmarkt en het sparren over nieuwe initiatieven om zo de verkoop van onze GROHE producten te bevorderen.

Qua werkzaamheden ben je ondersteunend aan het projectenteam dat grote landelijke accounts beheert in o.a. de vastgoedbranche.

Je kunt met jouw collega's buiten sparren over nieuwe initiatieven om een specifieke doelgroep te bereiken, het inplannen van afspraken voor de accountmanagers Projecten en je doet actief mee met de team overleggen voor Projecten.

Je haalt jouw energie uit :

 • Het proactief genereren van nieuwe leads m.b.t. de projectenmarkt door actief deskresearch en door het op een juiste wijze inspelen op relevante marktinformatie;
 • Het, in nauwe samenwerking met de accountmanagers Projecten, maken van afspraken met klanten en het vervaardigen van projectrapportages;
 • Het aan de projectmarkt adviseren van mogelijke toepassingen van producten;
 • Het opmerken van aanvullende marktinformatie van de klant en deze verkoop-bevorderende informatie verwerken en zo nodig doorgeleiden aan de verantwoordelijke accountmanager;
 • Het in overleg met de betrokken accountmanager onderhouden van contacten met de buitendienst.
 • Wie jij bent

 • Flexibel Je bent in staat je makkelijk aan te passen in deze dynamische organisatie en zelfstandig jou weg te vinden binnen de Projecten markt (bijv. nieuwe leads);
 • Ondernemer - Je bent een geboren ondernemer die niet enkel denkt, maar vooral ook doet. Je grijpt kansen om bij te dragen aan de groei;
 • Communicatietalent - Het is voor jou geen probleem (telefonisch) te schakelen met je (internationale) collega's als ook met de externe klant in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Aanpakker - Je bent ambitieus en houdt eigen productkennis, marktkennis, softwarekennis en commerciële vaardigheden op peil.
 • Dit kan je verwachten als Project assistent bij GROHE

  Je komt te werken op de afdeling Customer Care - B2B met een andere college die dezelfde functie bekleedt en 9 andere collega's op de afdeling Customer Care - B2B.

  De sfeer is informeel, ondernemend en open. Ondanks dat je werkt bij een A-merk en marktleider, werken er op onze vestiging in Nederland circa 75 medewerkers.

  Hierdoor ken je iedereen persoonlijk en ben je echt onderdeel van een Great Place to Work team. Een team waar samenwerken en elkaar continue naar een hoger niveau tillen voorop staat.

  Een team wat ondernemend en proactief is, maar ook een team dat momenten pakt om samen hoogtepunten te vieren. Daarnaast :

 • Krijg je elke dag een gratis gezonde lunch in onze kantine;
 • Mooie arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen en natuurlijk personeelskorting;
 • Om op de same wavelength te komen als jouw collega’s krijg je een echte GROHE onboarding;
 • Ook naast de werkzaamheden worden er genoeg activiteiten georganiseerd zoals personeelsfeesten en teamuitjes.
 • Interesse / solliciteren?

  Wil jij werken bij een professionele en succesvolle Great Place to Work organisatie?

  Solliciteer dan nu via onderstaande button.

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier