Analyst I
Syngenta Agro
Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description - Analyst I ()Job Description Analyst I - () Description Voor het Purity & Analytical-laboratorium zoeken wij naar enthousiaste en kwaliteitsbewuste Analist IBusinessUnit : VegetablesDepartment : Purity& AnalyticalLocation : Enkhuizen In actieConsumenten willenmooie, frisse groenten op hun bord.

Elke tomaat of bloemkool begint als zaad endaarom moet dit uitgangsmateriaal aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo mogen ergeen bacteriën, schimmels en virussen op of in zitten die het gewas tijdens deteelt kunnen beschadigen.

Jij gaat werken in een team dat gespecialiseerd is inhet uitvoeren en verbeteren van bestaande kwaliteitstesten en het invoeren vannieuwe testen in het Seed Health-laboratorium.

De groep maakt deel uit van deafdeling Product Quality Control (PQC) die drie labs telt : Seed Health, Purity &Analytical en Germination.

De uitdagingDeklanten van Syngenta - boeren en tuinders over de hele wereld - willen zekerzijn van een betrouwbaar product.

Voor het bedrijf is een goed functionerendekwaliteitscontrole dan ook essentieel. Als analist bij PQC Purity &Analytical zorg je samen met collega's voor het tijdig en secuur uitvoeren vaneen grote variëteit aan testen.

Nauwkeurige verwerking van de resultaten hoortdaar natuurlijk bij. Het lab is geautoriseerd wat betekent dat we testenvolgens wettelijke normen.

Het is daarom heel belangrijk dat we onze werkwijzensteeds controleren en samen proactief op zoek blijven naar mogelijkeprocesverbeteringen.

Juist dat handelen naar hoge standaarden maakt een baan opdit lab erg leuk en uitdagend.Qualifications Jouwprofiel Als Analist I werk je op HLO-niveau.

Je hebt dit niveau bereikt door opleiding en bij voorkeur heb je ook ervaring. Je hebt belangstelling voor het werken met groente- en bloemzaden en levend materiaal.

Voor de vrijgekomen positie zijn we op zoek naar een kandidaat gespecialiseerd in de techniek moleculaire biologie. In je rol als coördinator ben je eindverantwoordelijk voor de SNP Purity lab test.

Je houdt je voornamelijk bezig met het analyseren van SNP data en het beheer van SNP databases. Verder voer je verschillende lab werkzaamheden uit ter ondersteuning van o.

a. de loading test (UPLC) en de Heubach dust test. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je proactief bezig bent met proces optimalisatie waarbij je in contact bent met diverse collega's van verschillende afdelingen.

Om succesvol te zijn in je rol ben je communicatief vaardig en hebt kennis van Word en Excel. Het spreekt voor zich dat je nauwkeurig bent en een scherp oog hebt voor kwaliteit.

Je voelt je thuis in een divers team, dat zich verantwoordelijk voelt voor de uitgevoerde testen. Een goede beheersing van het Engels is een must.

Grijpje kans Ben je ge nteresseerd, en wil je ons team komen versterken, solliciteer dan on-line via . Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Arjen Mol, via of Primary Location : NLD-Enkhuizen-Enkhuizen Job : P&S - Production

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier