Grondwerker
Start People
Dordrecht, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een ochtend mens? En vind je het heerlijk om heel de dag in de buitenlucht aan het werk te zijn? Lees dan snel verder.

Rond een uur of 7 word je verwacht op de werkplaats. Eerst pak je een kopje koffie en krijg je uitleg over wat de dag gaat brengen.

Het is namelijk belangrijk dat iedereen zijn taak toegewezen krijgt. Dit omdat je elkaar nodig hebt om de klus goed en secuur te kunnen uitvoeren.

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunen en coördineren van de machinist. Dit omdat zonder jou hulp de draindoeken niet op de juiste manier komen te liggen.

Zodra jij heb regeld dat de doeken goed liggen zorg jij er samen met collega's voor dat de doeken van boven naar beneden recht gelegt en aan elkaar vast gelast worden.

Na een ochtend lekker in de buiten lucht je werk te hebben gedaan eet je met je collega's een boterham in de keet. Na lekker opgeladen te zijn vervolg jij je werk.

Rond 17 : 00 eindigt jou dag en ga je met een voldaan gevoel naar huis

Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime baan;
 • Een uurloon rond de €12,-;
 • Je krijgt 0,19 cent per km aan reiskostenvergoeding;
 • Vaardigheden

 • Je bent in het bezig van een VCA-certificaat;
 • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht;
 • Fysiek wat zwaardere werkzaamheden zie jij als een uitdaging;
 • Werken in de buiten lucht vind jij niet erg;
 • Bij de pakken neerzitten staat niet in jou woordenboek.
 • Over de werkgever

  De opdrachtgever ontwikkelt, produceert en installeert duurzame oplossingen voor het opslaan, tegenhouden en afdekken van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen.

  Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben zij dus alles in eigen hand en kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen.

  Door continu te innoveren en samen te werken met partijen die aanvullende expertise inbrengen, voorzien ze de opdrachtgevers van kwalitatief hoogstaande folieoplossingen.

  Eigen belevenis : Wij hebben een onwijs goed gevoel over gehouden aan het bezoek aan onze opdrachtgever! We werden onthaald met een grote glimlach en een kop koffie.

  De sfeer is ongedwongen en informaal. De collega's onderling zijn erg gezellig en nemen elkaar hier en daar eens in de maling! Na de koffie zijn we de bouw op gegaan.

  Het is goed te zien dat iedereen hier met passie voor zijn vak aan het werk is. Van niet iets maken is natuurlijk fantastisch! Naast dat het op de werkvloer hard werken en gezellig is.

  Vinden ze het erg belangrijk dat er naast werk ook ontspanning is. Ze hebben daarom meerdere keren per jaar uitstapjes en bbqe is een van de favoriete bezigheden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier