Webanalist Digitale Dienstverlening Klant & Service
UWV
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Wat je gaat doen

Als webanalist breng je het gedrag van bezoekers op diverse websites van UWV in kaart en ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de website op basis van de verzamelde data.

Je zorgt dat metingen juist zijn ingericht. Je analyseert data, vraagt kwalitatieve feedback uit en op basis van resultaten ontwikkel je een verbetervoorstel zodat de customer journey geoptimaliseerd wordt.

Je weet zelfstandig de afdelingsdoelstellingen te vertalen in verbeteringen binnen jouw vakgebied.

Wat we van je verwachten

Je hebt (ruime) ervaring binnen het online vakgebied en kunt daar enthousiast over vertellen. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Je hebt ruime kennis van, en minimaal 3 jaar ervaring met webanalyse en inzichten verkrijgen voor het optimaliseren van websites.

Je krijgt energie van digitale dienstverlening en de wereld van analysetools, KPI’s en datavisualisatie. Je werkt data gedreven en je bent pro-

actief. Je bent bedreven in het vinden van knelpunten op onze sites. Je begrijpt AngularJS en Javascript. Een pré is als je kennis hebt van Webtrekk, QlikView of Tableau.

Wij stimuleren je, en waarschijnlijk doe je dat al, om ook naast je werk actief en actueel te blijven in digitale dienstverlening.

Het domein verandert regelmatig en je kan verwachten dat de vernieuwing niet alleen maar van binnenuit het UWV tot stand gaat komen.

Wat je van ons kan verwachten

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een enthousiast en betrokken team. Je werkt nauw samen met je collega’s van het team Optimalisatie & Beheer.

We bieden je de mogelijkheid om aanjager te zijn en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling naar een uitstekende digitale dienstverlening.

Daarnaast biedt UWV een uitdagend, complex en interessant werkgebied en heeft naast een salaris van maximaal € 4.277,39 (bij een 38-

urige werkweek), ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een 13e maand, een goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Station Amsterdam Sloterdijk ligt pal naast ons kantoor. Het betreft een fulltime functie, waarbij in eerste instantie een dienstverband voor een jaar wordt aangegaan, waarna een omzetting naar een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Minimum aantal uren per week : 36

Maximaal aantal uren per week : 38

Iets meer over Digitale Dienstverlening binnen ons bedrijf

De afdeling Digitale Dienstverlening is de UWV-brede internet-organisatie die voor UWV alle digitale klantcontactpunten regisseert en beheert.

Met ruim 100 miljoen websitebezoeken per jaar een uitdagende taak. Digitale klantformules borgen de consistentie en samenhang over de verschillende digitale klantcontactpunten heen.

De klantformules voor particulieren’ en werkgevers’ bepalen welke dienstverlening voor die betreffende klant beschikbaar dient te zijn.

De afdeling zorgt voor een optimaal presterend digitaal kanaal en voor juiste content voor zowel het digitale kanaal als voor de meer traditionele vormen van klant en kenniscommunicatie.

Daarnaast zorgt een kleine groep voor een optimaal presterend digitaal kanaal naar UWV medewerkers (kenniscommunicatie).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier