Management Trainee McDonald's
McDonald’s
's-Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands
2 dagen geleden

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s! Wist je dat jij jezelf bij ons ook heel goed kan ontwikkelen op managementgebied?

Als Management Trainee leren wij jou om leiding te geven aan ons enthousiaste team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met de allerbeste service.

Ondertussen stel je een opleidingsplan tot Floormanager op.

Als Management Trainee bij McDonald’s houd jij altijd het overzicht. Centraal in je functie staat natuurlijk het McDonald’s restaurant.

Jij kent alle ins-en-outs, weet precies hoe je jouw medewerkers het beste inplant en hoe je het restaurant netjes houdt.

En de administratie na je shift? Die heb jij natuurlijk helemaal op orde. Gasten komen graag in jouw restaurant omdat ze er altijd good times beleven.

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Management Trainee ontwikkel je jezelf aan de hand van zelfstudie en trainingen tot Floormanager.

Zo kan je uiteindelijk zelfs doorgroeien tot Business Trainee, Assistent Manager of Restaurant Manager!

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat iedereen bij McDonald’s zichzelf kan zijn. Als Management Trainee is het dan ook belangrijk om jouw crew opbouwend te coachen, maar ook verbeterpunten aan te dragen.

Door de leiding te nemen en goed te delegeren, spot je talent en ontwikkel je dat. Je kan snel schakelen, houdt overzicht en durft beslissingen te nemen.

Ook is het belangrijk dat jij je goed voelt op je werkplek. Je geeft graag het goede voorbeeld en kan ook door de ogen van onze gasten kijken.

Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring in de Hospitality of Retail sector is prettig, maar wij kunnen jou die skills natuurlijk ook leren.

Over het restaurant

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier