Fulltime Recruiter Hospitality bij YoungCapital
YoungCapital
Hoofddorp
22 uur geleden

Fulltime Recruiter Hospitality bij YoungCapital in Hoofddorp

Pak nu je kans op een job als Fulltime Recruiter Retail & Hospitality bij YoungCapital in Hoofddorp!

Wat ga je doen?

Als Fulltime Recruiter Hospitality bij YoungCapital op onze vestiging in Hoofddorp ben jij verantwoordelijk voor het werven van topkandidaten voor onze opdrachtgevers in de hospitality- en retailbranche.

Jij helpt deze opdrachtgevers van begin tot eind bij de zoektocht naar nieuw talent. Denk bijvoorbeeld bij hospitality klanten aan een enthousiaste receptionist(e) of hostess, tot cateringtalenten die met 4 borden kunnen lopen.

Voor retail klanten ga je op zoek naar fashionista's die ervoor gaan zorgen dat kledingwinkels er picobello uitzien. Jij weet als geen ander wat je klant bedoelt met gastvrijheid, snel schakelen en een hoog service niveau inhoudt, dus de juiste match maken is voor jou geen probleem!

Op naar de juiste match

Nadat je kennis hebt gemaakt met jouw opdrachtgevers, ga jij direct aan de slag! Aan de hand van het functieprofiel dat je opstelt met jouw klant, schrijf jij een pakkende vacaturetekst.

Dan begint het echte werk, want je kunt niet zomaar wachten tot de juiste kandidaat zich meldt. Dat past ook helemaal niet bij jouw actieve houding en dus steek jij zelf je handen uit de mouwen.

Je voert selectiegesprekken om te kijken of er een match is tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Als de match er is, breng je natuurlijk direct jouw klant op de hoogte.

Jouw ultieme doel is om ervoor te zorgen dat zowel de klant als de kandidaat heel blij is met jou en met YoungCapital!

Jij hebt als recruiter natuurlijk veel kandidaten werken bij jouw opdrachtgevers. Aan jou de taak om goed contact met ze te onderhouden en er voor ze te zijn als er vragen zijn.

Jij houdt altijd het overzicht en gaat regelmatig langs bij jouw opdrachtgever om samenwerking te evalueren! Echt elke dag is anders!

Wat wij bieden

 • Direct een vast contract! Met daarin goede arbeidsvoorwaarden, leuke extra's en een laptop en telefoon van de zaak;
 • Je legt een zeer goed fundament voor jouw carrière;
 • Je krijgt een zelfstandige baan als recruiter binnen ons professionele team;
 • Je krijgt volop opleidingsmogelijkheden via de YoungCapital University en trainingen;
 • Je werkt met de leukste collega’s binnen een innovatieve werkomgeving. Maar bovenal : je krijgt heel veel werkplezier!
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Jij weet uit eigen ervaring wat het leveren van een hoog service level is;
 • Je hebt organisatorisch talent en pakt je werk zelfstandig op;
 • Je bent ambitieus, energiek en eager om nóg meer te leren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier