Teamleider Veredeling
Royal Van Zanten
Rijsenhout
3 dagen geleden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de teelt en de teeltprocessen binnen de afdeling Veredeling.

Je geeft daarbij leiding aan een team van medewerkers en zorgt ervoor dat de juiste middelen en materialen aanwezig zijn.

Verder stel je jaarplanningen op en werk je nauw samen met de veredelaars. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen en optimalisaties van de processen en doet daar voorstellen voor.

Het zorgdragen voor een juist klimaat, bemesting, watergift en gewasbescherming is tevens een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Je handelt alert, proactief en neemt vlot adequate maatregelen.

Het betreft een fulltime functie en je standplaats is Rijsenhout.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO / HBO opleiding in een groene’ richting, bijvoorbeeld Landbouw, Tuinbouw, etc.
 • Je hebt brede en praktische teeltervaring en basiskennis van veredelingsprincipes.
 • Verder heb je kennis van klimaatbeheersings- en bemestingssystemen en van diverse softwareprogramma’s, maar ook van technische en kas-gebonden installaties.
 • Je beschikt, door ervaring, over een natuurlijke stijl van leidinggeven en bent communicatief goed vaardig.
 • Belangrijke andere competenties zijn : gericht op samenwerking, nauwkeurig, gestructureerd, proactief en resultaatgericht.
 • Flexibel in het meedraaien in het rooster van storings- en verzorgingsdiensten in het weekend.
 • Wat bieden wij?

  Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. Royal Van Zanten heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense, open en direct.

  Reactie

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Martijn Swinkels, Directeur Productie & Logistiek via 0297 38 7000. Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je per e-mail richten aan : .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier