Magazijnmedewerker
Olympia
DEVENTER
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep gespecialiseerd in de productie van koekjes, broodvervangers en toast.

Zij richten zich op private label producten en op een aantal prachtige eigen merken, zoals Haust, Gille, Grabower, Bussink, Brinky en Continental Bakeries.

Continental Bakeries heeft vijftien Production Centers of Excellence’ in West-Europa, met in totaal 2.500 medewerkers. Al hun productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens de IFS en BRC standaarden.

Zij exporteren hun producten wereldwijd, met West-Europa als belangrijkste afzetgebied. Een aantal waarden hebben zij hoog in het vaandel staan.

Zo kunnen de klanten erop rekenen dat zij de beste kwaliteit leveren met een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Zij doen wat we beloven, afspraak is afspraak.

Bovendien zijn ze een innovatieve partner : ze reageren niet alleen snel op vragen uit de markt, maar volgen ook nauwgezet de regionale, nationale en Europese consumententrends en spelen hierop in.

Tenslotte hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. Zij minimaliseren hun impact op het milieu, zetten zich in voor het welzijn van mens en dier en verbeteren de voedingswaarde van hun producten.

Wat ga je doen?

Ambieer jij altijd al een combifunctie in een productiebedrijf in Deventer?

Dan is dit je kans!! Je maakt deel uit van een superleuk en informeel team, welke onder meer verantwoordelijk is voor het produceren van ontbijtkoek en de welbekende Deventer Koek!

Je werkt in het magazijn waar je de grondstoffen controleert, wegzet en de productievloer voorziet van grondstoffen, maar je springt ook bij met inpakken bij grote drukte.

Geen enkele dag zal er hetzelfde uitzien! Het werk is voor 4 a 5 dagen, maar sowieso altijd op de vrijdagen.

Wie ben je?

Om voor deze leuke functie in aanmerking te komen, ben je woonachtig in Deventer of directe omgeving, ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat, heb je werkervaring opgedaan in een magazijn en productie.

Je bent een persoon die rustig blijft als het hectisch wordt en daarbij ook het overzicht bewaart.

Je bent een echte doorzetter en kunt bijspringen waar nodig in de productie. Verder ben je een echte teamspeler en beschik je over de nodige humor.

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je verwachten?

Een goed salaris conform CAO Zoetwaren en een goed toekomstperspectief.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier