Magazijnmedewerker Automotive Full Time
Cooster Professionals
Scherpenzeel
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker ben je de schakel tussen de receptie en werkplaats om alles gesmeerd te laten lopen. De uitgifte van materialen is niet zomaar iets, als dit goed gebeurt, zorgt dat voor een efficiënt bedrijfsproces en veel blije mensen en tevreden klanten.

Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor alles wat betrekking heeft op het magazijn en de onderdelen. Het volgende ga je allemaal leren en toepassen :

 • Klanten en collega’s helpen en adviseren. Denk hierbij aan klanten die rechtstreeks bij jou aan de servicebalie hun onderdelen afhalen, collega’s in de werkplaats of klanten die telefonisch een voorraadvraag hebben;
 • Het inkopen van alle onderdelen bij het centrale magazijn én bij de verschillende merken. Hiervoor maakt je gebruik van verschillende systemen;
 • Het klaarzetten van alle onderdelen voor de verschillende klussen die de monteurs dagelijks uitvoeren, het uitgeven van producten aan de klant en het aannemen van bestellingen voor de vestiging;
 • Het administratief verwerken van alle orders in de verschillende systemen.
 • Het bedrijf

  Bakker Bedrijfswagens is een mooie club met zo’n 250 collega’s verspreid over 11 vestigingen in Midden en oost Nederland.

  Zij zijn één van de grootste DAF-dealers van het land. Ook zijn zij actief in verkoop en service van bedrijfswagens (FIAT Professional en IVECO Daily).

  De collega’s zijn te omschrijven als collegiaal, nuchter, professioneel en hechten veel waarde aan tevreden klanten en collega’s.

  Bakker Bedrijfswagens staat bekend als een zeer goede werkgever. Medewerkers werken hier met veel plezier en vaak zelfs tot hun pensioen.

  Er wordt meegedacht met de medewerkers, bijvoorbeeld door het bieden van omscholingstrajecten en trainingen.

  Wie ben jij?

  Jij bent een gedreven persoon en hebt affiniteit met techniek. Het is geen vereiste dat je ervaring hebt binnen een magazijn of technische omgeving.

  Als de wil om te leren en werken maar aanwezig is. Als collega breng jij een positieve sfeer, heb je een nuchtere houding en ben je leergierig.

  Wat bieden zij jou?

  Je krijgt buiten een stel leuke collega’s, een prettige werksfeer en een uitdagende vaste baan natuurlijk nog veel meer!

 • Volledige vergoeding van MBO (logistiek) opleiding;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV;
 • Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring en niveau met groei perspectief.
 • Cooster Professionals bemiddelt jou!

  Bakker Bedrijfswagens heeft de werving en selectie uitbesteed aan Cooster Professionals. Wij beoordelen jouw sollicitatie, voeren met jou het eerste kennismakingsgesprek en vertellen jou hierin alles over de functie en organisatie.

  Zien wij beide een match? Dan stellen wij jou voor bij Bakker Bedrijfswagens en blijven jouw contactpersoon tot het moment dat jouw handtekening staat, waarmee je direct in dienst treed bij Bakker Bedrijfswagens! Wij doen er alles aan om jou te laten slagen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier