Assistent Controller
Joulz
Delft
6 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Je vindt het een uitdaging om de business op allerlei fronten te voorzien van bruikbare managementinformatie. Je zal je daarom bezighouden met (het ondersteunen van) de periodieke afsluitingen, rapportages en btw-aangiftes.

Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van onder andere kwaliteitscontroles op de financiële administratie, het maken van periodieke boekingen, het periodiek aansluiten van data uit de verschillende systemen en het updaten en verder ontwikkelen van diverse rapportages.

Je zal ook een belangrijke rol spelen in het verzamelen van data ten behoeve van de jaarlijkse accountantscontrole.

Naast de belangrijke reporting rol die je zal uitvoeren draag je ook zorg voor het maken en boeken van betaalvoorstellen.

Het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen behoort ook tot jouw takenpakket waarin je een signalerende functie hebt als het gaat om de hoogte van de facturen.

Je bent hierin nauwkeurig en toont oog voor detail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens voor de grootboekadministratie, het zorgvuldig afhandelen van herinneringen en aanmaningen en het controleren van grootboekposten / kostenplaatsen.

Het bewaken van de debiteurenportefeuille is voor jou geen onbekend terrein. Je kunt je goed vastbijten in een debiteurendossier en laat deze pas los wanneer je zeker bent dat de gegevens kloppen.

Je bent hét aanspreekpunt voor onze leveranciers en collegas uit de business. Naast dat je nauwkeurig kan werken is het ook belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een echte hands-on mentaliteit.

Het financial shared service is nieuw binnen Joulz en dat biedt voldoende ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen. Je denkt graag mee over procesverbeteringen, signaleert knelpunten en ondersteunt de teamleider financial shared service bij de realisatie van de opgestelde verbeterpunten.

Een uitdagende functie, waarin Joulz op zoek is naar een echte zelfstarter. Ga jij deze uitdaging AAN?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier