Stageopdracht Klanttevredenheidsonderzoek
Dumaco
Varsseveld
4 dagen geleden

Stageopdracht Klanttevredenheidsonderzoek

Varsseveld

Wil je vanuit een klein team helpen de Klanttevredenheidsonderzoeken van Dumaco Varsseveld naar de next level te brengen?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wie zijn wij?

De Dumaco groep is inmiddels de grootste plaatwerker van de Benelux, qua aantal machines en technologieën maar ook qua locaties en medewerkers.

Dumaco Varsseveld (voorheen VSMI) is als onderdeel van de Dumaco groep een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale klanten.

De vestiging in Varsseveld is gespecialiseerd in met name hoog kwalitatieve (samengestelde) producten en onderdelen vervaardigd uit vele soorten plaatwerk.

Onze klanten zijn afkomstig uit een zeer breed scala aan afzetgebieden variërend van bouw, keuken-, sanitair-, tuin-, landbouw-, apparatenbouw-, automatenbouw-, voeding- en overige industriële markten.

Wat ga je doen?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons kwaliteitsteam. Je werk hierbij nauw samen met de Manager QA ,Sales afdeling en Directie.

Je gaat in kaart brengen welke informatie voor onze organisatie belangrijk is. Door deze informatie kan onze service richting onze klanten verbeterd worden.

Je onderzoekt de verschillende mogelijkheden en komt met een aantal voorstellen die je presenteert. Als de benodigde informatie bekent is zet je dit om in een werkelijkheid waar mee Dumaco Varsseveld de jaarlijkse onderzoeken en analyse kan gaan uitvoeren.

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een stage voor je opleiding niveau in bijvoorbeeld de richting Marketing of bedrijfskunde? Dan hebben we een brede en leerzame stageplek voor je.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier