Adviseur energietransitie
Antea Group
Deventer
18 uur geleden

Werkgebied : Energietransitie Locatie : DeventerAlmereHeerenveenCapelle a / d IJsselOosterhout

Wil jij een echte bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland en wil jij je inhoudelijke en commerciele kwaliteiten inzetten om onze nieuwe adviesgroep verder te brengen vanuit bestaande en nieuwe business op het gebied van energie?'

Antea Group

Antea Group werkt aan duurzame oplossingen voor de toekomst. De energietransitie maakt daar onderdeel van uit. Wij werken dagelijks voor onze klanten aan projecten op onder meer het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking, transformatie van de energie infrastructuur, de warmtetransitie en het energieneutraal maken van bedrijven en gebieden (oftewel het gehele energiesysteem).

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur energietransitie met een breed netwerk in de overheids- en of het bedrijfsleven, die wil en kan bijdragen aan de opbouw van onze nieuwe adviesgroep.

Een adviseur die samen met ons werkt aan het realiseren van de ambitie om kennis en netwerk te bundelen tot integrale adviesoplossingen die het verschil maken.

Dit is jouw uitdaging :

Als ervaren adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische en complexe energietransitie projecten.

Je bent een netwerker, hebt plezier in het onderhouden van contacten en je weet als geen ander marktkansen te verzilveren en projecten in teamverband op te pakken en af te ronden.

Je netwerk richt zich op overheden, bedrijfsleven, of energieontwikkelaars en -leveranciers. Jij weet wat er speelt in hun markt en bij onze klanten, komt met nieuwe ideeen en vertaalt klantvragen naar slimme oplossingen.

Thema's waaraan je werkt kunnen varieren van grootschalige energie opwekking, energietransitie, CO2 footprinting, energiebesparing, maar ook bijvoorbeeld samenwerkingsvraagstukken.

Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van collega's originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders.

Je benut de inbreng van anderen om eigen ideeen te toetsen en je stimuleert de onderlinge samenwerking. Je komt terecht in onze nieuwe adviesgroep Energietransitie.

Dat is geen gespreid bedje. Samen met je collega's zet je je schouders eronder en draag je bij aan de groei en het succes van deze nieuwe groep.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over :

 • een afgeronde HBO- / WO-opleiding;
 • ruime werkervaring binnen het thema energietransitie;
 • ondernemersgeest en creativiteit : je bent initiatiefrijk, commercieel vaardig en je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
 • kennis van de energietransitie (oog voor het politiek bestuurlijke krachtenveld is een pre;
 • netwerkkwaliteiten; je legt makkelijk contacten op bestuurlijk-, directie en beleidsniveau;
 • een aantoonbaar netwerk bij overheden, bedrijfsleven of energieontwikkelaars en -leveranciers.
 • Antea Group en stad & klimaat

  In ons land is elke vierkante kilometer kostbaar. En terwijl we steeds meer van die ruimte eisen, zien we steden, dorpen, natuur en platteland veranderen.

  Verstedelijking, krimp, klimaatverandering : ze vragen om nieuwe oplossingen en concepten. Hoe kunnen we ons land (betaalbaar) blijven ontwikkelen, maar met oog voor leefbaarheid, veiligheid en gezondheid?

  Het zijn vraagstukken waar onze specialisten zich dagelijks over buigen. We onderzoeken, adviseren en organiseren. We effenen de paden om nieuwe plannen mogelijk te maken, verbinden belangen en zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving in om tot duurzame oplossingen te komen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier