BBL / Verkoper
Aktie Sport
Doetinchem
11 uur geleden

Aktiesport Doetinchem (24-32 uur)

Talent in sport.

Passie voor het team.

Pro in verkopen.

Dit zijn wij. Ben jij dit ook? Dan willen wij dat weten. Het team in Doetinchem breiden we uit met nieuwe verkooptalenten.

Ben je nog net geen pro in verkopen, omdat je op dit moment een BBL opleiding in Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4) volgt?

Dan willen wij dat ook weten.

Verkooptalent

Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen?

Jij weet welke. Running outfits tips? Jij geeft ze. Advies over working out? Jij kent de geschiedenis. Je bent de beste in je vak.

Jouw passie voor sport en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport.

Teampower

Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Samen maken jullie het verschil voor de klanten.

Jullie zorgen voor een topprestatie. Alles laat je uit je handen vallen voor de klant. Zodat naast de beste deals, ook de beste service wordt geleverd.

Je wordt getraind door (Assistent) Store Managers. Zij leren je alle skills die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa én in het magazijn.

Train your talent

Iedereen heeft een talent. Jouw talent maakt je uniek. Dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling.

Stilstaan is geen optie bij ons. Je bent altijd in beweging. Je groeit op de winkelvloer en op persoonlijk vlak . Dankzij de E-learning modules en fysieke trainingen van onze Sport Academie.

Hier leer je over verschillende sporten, producten en A-merken. Én natuurlijk de beste verkooptechnieken.

Verder bieden we :

 • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
 • Dynamische werkomgeving met een leuk team
 • Werken met merken als Nike, Adidas, Puma etc..
 • 20% personeelskorting op alle artikelen bij Perry en Aktiesport
 • Enthousiast?

  Mooi, want wij zijn ook ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe Verkoper te worden? Ben je in het bezit van een diploma of volg je de opleiding Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4)?

  Solliciteer dan via onderstaande knop.

  Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Doetinchem? Geen probleem, te vinden.

  Train your talent at Aktiesport

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier