Tekenaar Werktuigbouwkunde
WtbE
Friesland, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen Tekenaar / Constructeur Tank en Apparatenbouw?

In de functie tekenaar / constructeur ga je direct aan de slag met het engineeren van tank- en apparaten. De projecten waar je aan gaat werken zijn voor de zuivel verwerkende, -

voedingsmiddelen en chemische industrie. Je komt te werken in een productie omgeving, wat wil zeggen dat je nauw betrokken bent bij het ontwerp, engineering en assemblage.

In deze functie werk samen met de projectleider.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit :

Voorbereidende tekenwerkzaamheden

Tekenen van tanks, apparaten, bordessen en constructies

Op locatie inventariseren van projecten behoort tot de mogelijkheden

Administratieve ondersteunende werkzaamheden

Mbo Werktuigbouwkunde

Kennis en ervaring met Inventor, SolidWorks of Plant3D geniet de voorkeur

Goed zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een specialist in de roestvaststaal. Het bedrijf produceert diverse producten voor de zuivel- en voedselverwerkende industrie en voor de chemische sector.

De constructies, tanks en apparaten worden ontwikkeld en geassembleerd in de productiehallen in Zuidwest Friesland. De organisatie is volop in ontwikkeling en groei, om aan de vraag van de klanten te voldoen zijn wij op zoek naar een tekenaar / constructeur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier