Bouwplantoetser | Den Haag .
koen.
utrecht, NL
6 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Ben jij in bezit van een hbo diploma bouwkunde, civiele techniek, recht of vergelijkbaar en naar jouw gevoel nog steeds niet uitgeleerd?

Houd je van diversiteit en wil jij samen met je koen collega’s een belangrijke bijdrage leveren binnen de diverse gemeentes.

Bij koen werk je mee aan complexe vergunningaanvragen en ben jij de specialist in het omgevingsrecht. Met jouw kennis en kunde ben je verantwoordelijk voor de behandeling van goed te keuren (of afwijzen) omgevingsvergunningen en beslis jij of de realisatie van ambitieuze bouwplannen doorgaan! Kom jij ons team versterken?

Bij koen kijken wij uit naar een bouwplantoetser!

Over de functie :

Als bouwplantoetser bij koen komt er veel op je af. Dit maakt jou gelukkig. Jij houdt van uitdaging en diversiteit! Jij bent namelijk de belangrijkste schakel in het goedkeuren (of afwijzen) van (ver)bouwplannen.

Een bouwplantoetser bij koen weet dan ook alles van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. En omdat jij er als geen ander bewust van bent dat een gebouw absoluut geen gevaar mag opleveren voor de bewoners, gebruikers en de omgeving doe je veel research.

Jij bijt je helemaal vast in de diverse aanvragen en bijbehorende plannen en check je deze met de geldende wet- en regelgeving.

Elke aanvraag is weer een nieuwe uitdaging. Een complexe puzzel waarvan jij de stukjes verzamelt. Bij koen ben jij als bouwplantoetser verantwoordelijk voor het gehele omgevingsrecht en dat maakt het werken juist zo leuk.

Diversiteit, leren en ontwikkelen en bovenal zekerheid! Ga je aan de slag bij koen dan ontvang je een vast contract en ga je aan de slag met milieu gerelateerde zaken of geef je vol gas op een omgevingsvergunning en zoek je uit welke mogelijkheden er zijn om af te wijken van het bestemmingsplan.

ben jij de kandidaat?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding in de studierichting bouwkunde, civiele techniek, recht of vergelijkbaar.
 • Je hebt relevante werkervaring bij de overheid als bouwplantoetser en vindt het te gek om jouw kennis en kunde bij diverse gemeentes in te zetten.
 • Je bent enthousiast, leergierig en in bezit van een ABW- (Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht) diploma. Heb je m niet dan ben je bereidt deze te halen.
 • Wij werken nauw samen met de bestuursacademie.

 • Voor slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte en die naast het harde werken nog verdere diploma’s en / of certificaten willen behalen.
 • Dat faciliteert koen ook!

 • Iedereen die, door invoering van de WABO, een specialist wil worden in het omgevingsrecht.
 • wat wij bieden?

 • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
 • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

 • Ohw ja! Natuurlijk krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van training en opleidingen.
 • En wanneer je een nieuwe collega bij ons aandraagt ontvang je een aantrekkelijke aanbrengbonus.

  waar jij gaat werken?

  Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

  Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

  meer weten?

  Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over de mogelijkheden bij koen.

  Daarom nodig ik jou, als startend werkvoorbereider, van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen.

  Ik ben bereikbaar op 0653326833 of s.pieterse koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

  Solliciteren?

  Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we drinken graag een kop koffie (of thee) met je om mogelijkheden als bouwplantoetser bij koen te bespreken.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier