Senior Electrical Engineer, Zaandam
ENGIE Services Nederland NV
Zaandam, Noord-Holland
3 uur geleden
source : nationale vacaturebank

ENGIE Infra & Mobility is een technisch dienstverlener en ontwerpt, bouwt en onderhoudt de elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren als bruggen, sluizen, tunnels, verkeersignalering systemen en andere verkeerssystemen.

Als Senior Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor de engineering van elektrotechnische installaties en systemen van uiteenlopende aard.

We werken vanuit functionele eisen dus je hebt veel ontwerp vrijheid!

Je werkt nauw samen in een projectteam met software engineers en projectleiders en samen zorgen jullie voor het ontwerp en realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen.

Je mag je bezig houden met de complete levenscyclus, ontwerp-, uitvoerings-, inbedrijfstellings-, en onderhoudsfase. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de klant krijgt wat hij vraagt.

Binnen de daarvoor staande termijnen en budgetten natuurlijk. Binnen deze projecten zijn voor jou de klantencontacten en uiteraard de technische aspecten geen probleem.

Je werkzaamheden bestaan uit :

 • Het uitbrengen van adviezen en meedenken in de offerte fase
 • Het uitvoeren van het gehele ontwerpproces vanuit de gestelde functionele eisen vanuit de opdrachtgever tot het overzien van de detailengineering door onder aannemers
 • Vaststellen van ontwerpuitgangspunten, technische specificaties en administratieve bepalingen zodat ze voor de uitvoering herkenbaar en verwerkbaar zijn
 • Je hebt veelvuldig overleg met de application engineers, testers en inbedrijfstellers
 • Je woont projectvergaderingen intern of extern bij
 • Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers om zo korte communicatielijnen te garanderen
 • Je bent het aanspreekpunt voor een stagair / afstudeerder / junior engineer en brengt jouw kennis&kunde over
 • FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde HBO Elektrotechniek opleiding
 • Tenminste 6 jaar werkervaring als Electrical Engineer
 • Je hebt eerder volgens System Engineering gewerkt
 • Je bent bekend met de voorkant van het ontwerpproces
 • Je bent goed bekend met Machineveiligheid eisen en RAMS
 • Je bent bekend met Relatics, ARAS, Vision en Intelec
 • Competenties

 • Probleem analyserend
 • Ontwikkelen van anderen
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.? ?

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering.

  Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michelle Hartmann via michelle.

  hartmann engie.com of telefonisch op 06 13 28 63 72

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier