Meewerkstage spoor & Building Information Model (BIM)
Arcadis
NL
5 dagen geleden
source : JobBoost.io

Zoals je vast gelezen en gehoord hebt in verschillende nieuwsmedia wordt er de komende jaren veel geïnvesteerd in bestaande en nieuwe spoorinfrastructuur.

Als Arcadis Nederland zijn we hier nauw bij betrokken. De Nederlandse markt in combinatie met ontwikkelingen in het buitenland geeft ons een goed perspectief voor de toekomst.

Wij zorgen dat de wegen en sporen juist gepositioneerd zijn en op de juiste manier aangesloten kunnen worden zodat de gewenste snelheden gereden kunnen worden én de comforteisen van de reizigers worden gehaald.

Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met andere disciplines van het spoorsysteem komen we tot integrale oplossingen.

Ook verbeteren we ons sterk op het gebied van digital en BIM. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

We werken voor diverse klanten in Nederland (Rijkswaterstaat, ProRail en de regionale weg- tram- en metrobeheerders), maar ook regelmatig voor buitenlandse spoorbeheerders.

We hebben goede connecties met klanten en collega’s uit Engeland, Australië, België en het Midden-Oosten.

De laatste jaren hebben we aan vele toonaangevende projecten mogen meewerken zoals :

 • Uithoflijn
 • Station Eindhoven
 • Spoorbrug Zuidhorn
 • Verbreding A27 traject Houten-Hooipolder
 • Parallelstructuur A12 Gouda
 • N35 Zwolle-Wijthmen
 • Wil jij ook aan deze projecten meewerken? Dat kan! Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) met passie voor techniek, digital en BIM! Ben jij die enthousiaste student(e) die wij zoeken?

  Dan dagen we je uit te solliciteren!

  Wij zijn per september op zoek naar een enthousiaste student(e) die een hbo / wo opleiding volgt richting werktuigbouwkunde of civiele techniek en op zoek is naar een meewerkstage.

  Jouw profiel :

 • Heldere communicatie in woord en geschrift zowel Nederlands als Engels;
 • Je houdt van samenwerken en durft te vertellen wat je van dingen vindt;
 • Behendigheid met programma’s als AutoCad, Civil 3D, Revit en / of novapoint is een pre;
 • Jij bent nieuwsgierig en vindt digital erg interessant.
 • Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je een erg leuke uitdaging om binnen een internationaal bedrijf ervaring op te doen?

  Solliciteer dan snel om in aanmerking te komen voor deze stage.

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. 'Improving quality of life' is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Binnen Arcadis bieden wij jou een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw stage dan wel afstudeeropdracht.

  De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen qua locaties en tijden.

  Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Ook groeien veel stagiairs / afstudeerders door naar een junior positie, en geven we jou een stagevergoeding.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, campus recruiter, via telefoonnummer 06 5073 6808 of via raischa.

  oprinsen arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

  Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, via de button direct solliciteren een recent CV. Graag zien we de volgende aspecten terug in je motivatiebrief :

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing
 • Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier