winkelmedewerker HEMA Rotterdam Centrum
HEMA
Rotterdam
2 dagen geleden

HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel aan het Beursplein in Rotterdam-Centrum.

Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA? Lees dan snel verder.

Aan de slag in de winkel

Als medewerker in de HEMA winkel ben je verantwoordelijk voor het adviseren over de HEMA-producten en het helpen van onze klanten bij het maken van de juiste keuze.

Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet. Je vult de schappen bij en bouwt artikelpresentaties op.

Ook verricht je werkzaamheden achter de kassa.

Bij HEMA vinden we afwisseling erg belangrijk en is geen dag hetzelfde. Samen met het leukste en gezelligste team zorg je er elke dag voor dat onze HEMA-klanten op nummer 1 staan.

Daarvoor zet jij jouw enthousiasme en goede humeur in!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent minimaal 15 jaar oud;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en avonduren;
 • Als je eerder in een winkel hebt gewerkt, is dat een pre.
 • Uiteraard ben jij heel servicegericht en houd bij alles wat je doet de klant in het oog. Verder heb je een proactieve houding, waarbij je graag jouw collega's helpt en zelfstandig op zoek gaat naar nieuwe klusjes in de winkel.

  Jij staat niet stil! Dat blijkt ook uit jouw leergierigheid, want jij leert graag alle kneepjes van het vak en bent bereid om e-learnings te doen om steeds beter te worden in jouw werk als winkelmedewerker.

  Wat heeft HEMA jou te bieden?

 • Je krijgt afwisselende werktijden en werkdagen, met de mogelijkheid om 's avonds of in het weekend te werken. Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport;
 • Natuurlijk krijg je een goed salaris met aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra compensatie voor avond- en weekenduren;
 • Dit is jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen in de verkoop / Retail;
 • Personeelskorting op je aankopen bij de aangesloten HEMA-winkels.
 • Echt HEMA

  Al generaties lang maken wij het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

  We vinden namelijk dat goede kwaliteit en een verrassend design voor iedereen betaalbaar moet zijn. We zijn trots op onze 30.

  000 eigen producten en diensten en stralen dat uit met 11.000 medewerkers in meer dan 750 winkels en 10 landen. Kom jij ons versterken?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier