Afstudeer stagiair(e) AI Developer
Planon
Nijmegen, The Netherlands
3 dagen geleden

Profile

Aangezien je gedurende jouw stage veel te maken krijgt met werkzaamheden zowel op het gebied van design als realisatie is het noodzakelijk dat je gedegen kennis hebt omtrent en een passie voor software ontwikkeling en AI in het bijzonder.

Je voldoet aan de volgende criteria :

 • Je volgt een opleiding in de richting van informatica
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
 • Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om je handen uit je mouwen te steken
 • Kennis van en ervaring met programmering en complexe algoritmes
 • We offer

  De stage betreft wekelijks (minimaal) 4 werkdagen voor een duur van ca. 5 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit.

  Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. Het hoofdkantoor van Planon is gevestigd in Nijmegen en is goed per openbaar vervoer bereikbaar.

  In tijden van Corona zal beperkt op kantoor worden gewerkt en veelal in de thuissituatie. Planon biedt hiervoor een uitstekende infrastructuur.

  Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren.

  Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert.

  Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. De stagevergoeding betreft €450,- bruto op basis van een fulltime afstudeerstage.

  Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

  Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

  Apply for this job! Response within 10 working days. Apply for this job!Response within 10 working days.

  Share this page and inspire others.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier