Verzorgende VIG Ouderenzorg | Somatiek | 2.200 - 3.200
WR.nl Solliciteren
Amersfoort, NL
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Jouw vaste baan

Verzorgende VIG Ouderenzorg Somatiek

 • Amersfoort
 • € 2200 - € 3200
 • Bij welk bedrijf je gaat werken

 • Wij bieden ouderenzorg in residenties en zorgvilla’s.
 • Ben jij een verzorgende IG?
 • Heb jij kennis van somatiek en psychogeriatrie?
 • Vaste baan : Verzorgende VIG Ouderenzorg MBO 3 2.200 - 3.200 Verzorgende IG Wij bieden ouderen op prachtige locaties een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving met een hoogwaardig servicepakket naar wens en de beste zorg op maat.

  Dat doen we in een sfeer die gekenmerkt wordt door respect, warmte en een persoonlijke benadering.

  Wij bieden onze bewoners het allerbeste. Dit betekent dat jij iedere dag in een van onze prachtige panden werkt. En dat je terechtkomt in een van onze goed op elkaar ingespeelde teams.

  Als medewerker krijg je de ruimte om goede zorg en service te verlenen, werk je plezierig met je collega’s samen en geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  De beste zorg voor onze bewoners begint bij tevreden medewerkers.

  Welke taken horen bij een Verzorgende VIG Ouderenzorg

  Voor de vacature als Verzorgende IG Amersfoort MBO 3 ga je het volgende doen :

  Hier maken we tijd voor ouderen. We staan klaar voor onze bewoners én voor jou als collega. We helpen je zodat je optimaal je vak kunt uitoefenen in een inspirerende werkomgeving.

  Zo kun je rekenen op een collegiale werksfeer waarin je tijd en ruimte hebt om op een fijne, respectvolle manier met mensen te werken.

  Je observeert, signaleert en verleent zorg op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Daarnaast heb je contact met de locatiemanager en de zorgcoördinator.

  Met elkaar besteden we aandacht en zorg aan een kleine groep mensen in een warme familiaire sfeer, waarbij jij in je kracht staat tijdens de nachtdiensten.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende IG, die past in deze rol.

  Jouw specificaties

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma MBO-verzorgende kwalificatieniveau 3 (VIG);
 • Je hebt ervaring en bent bekend met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen van ouderen;
 • Je hebt de opleiding tot Bedrijfshulpverlener gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler;
 • Je bent alert en attent, hulpvaardig, flexibel, integer, geduldig en een doorzetter;
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort, Soest, Zeist, Barneveld en Nijkerk.
 • Arbeidsvoorwaarden

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden. Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  200 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Ga de uitdaging aan!

  Wij zoeken iemand die niet te ver weg woont. Dat is voor iedereen beter. Dus de afstand tot Amersfoort moet niet te ver zijn.

  Plaatsen als Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen en Bunnik zijn prima. En woon je in Maarn, Baarn, Soest of Vleuten is dat ook goed.

  Kom je uit Zeist, De bilt of Soestduinen dan moet je ook direct solliciteren. En dat geldt ook voor Breukelen, Driebergen, Houten of Woerden de afstand is dan ook prima.

  Vanaf de woonplaatsen Gouda, Veenendaal en Amersfoort is onze vestiging ook goed bereikbaar.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier