Belastingadviseur MKB
Rousch
Breda, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Als Belastingadviseur kom je te werken in een team van meerdere fiscalisten. Iedereen werkt als generalist maar ruimte voor een specialisatie is er zeker.

De organisatie telt meerdere vestigingen die modern zijn ingericht en vanuit directie en p&o wordt ingezet op een hoge medewerkerstevredenheid.

Dit bereiken ze onder andere door flexibiliteit, zelfstandigheid, open communicatie, waardering en betrokkenheid. Sta jij op het punt om een overstap te maken in de fiscale adviespraktijk?

Dan vind je hier de kwaliteit van een groot accountantskantoor en de betrokkenheid van een kleinere organisatie. Het beste van twee werelden!

Belastingadviseur - Salarisindicatie

Je krijgt een uitstekend maandsalaris, afhankelijk van je werkervaring en opleidingen. Daarnaast 27 vakantiedagen, een contract voor onbepaalde tijd, leaseauto, flexibele werktijden, diverse teamuitjes en waardering voor je inzet.

Belastingadviseur - Functie eisen

Als Belastingadviseur verwachten wij dat je zelfstandig fiscale dossiers af kunt handelen en collega's kunt coachen in hun ontwikkeling.

Je bent een gewaardeerd en volwaardig gesprekspartner voor de grotere klanten van het accountantskantoor. Je wil graag bijdragen aan het succes van de organisatie en werkt resultaatgericht.

Je haalt je voldoening uit een goed fiscaal advies en een tevreden klant.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier