Jr. - Sr. Constructief Modelleur Bouwkunde
TEQOIA
Borne
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je verzorgt constructief 3D tekenwerk ten behoeve van spraakmakende bouwprojecten. Ben jij sterk in het tekenen van bedrijfshallen of ligt jouw interesse juist bij niet-

conventionele constructies? Je wordt zoveel mogelijk naar jouw kracht en interesse ingezet. Het betreft een vacature met een permanent karakter waardoor je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een relevante opleiding met goed gevolg afgerond (MBO / HBO bouwkunde, Civiele Techniek of gelijkwaardig). Je hebt bij voorkeur de specialisatie 'constructie' gevolgd.

Zo niet, dan heb je tenminste de wens om jezelf te ontwikkelen op het gebied van constructief tekenwerk. Er wordt gewerkt met Revit Structures.

De AutoCAD / Tekla tekenaar krijgt de mogelijkheid om dit tekenpakket eigen te maken.

Zowel starters op de arbeidsmarkt als (zeer) ervaren constructief modelleurs worden gevraagd te reageren. Kortom, het is niet noodzakelijk dat je reeds enige ervaring hebt opgedaan bij een advies-

of ingenieursbureau in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend is gezonde motivatie en de wil om relevante opleidingen te volgen in dat geval zeer wenselijk.

Waar ga je werken?

Vooruitstrevend bouwadviesbureau welke vroeg in het bouwproces betrokken is middels een adviserende en ontwerpende rol bij bouwprojecten.

Het bureau telt ca. 20 medewerkers en kent weinig verloop vanwege een collegiale en informele sfeer en een grote diversiteit aan projecten.

Waar nodig wordt er volop geïnvesteerd in kennis en opleiding.

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Vanzelfsprekend zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier