Bijrijder
Randstad
Steenwijk, Netherlands
1 dag geleden
source : Joof.nl

Locatie STEENWIJK Functieomschrijving Voor een relatie van ons in Steenwijk zijn we op zoek naar een bijrijder. Je werkt in dagdienst en gaat mee met de chauffeur op locatie.

Daar help je met het laden en lossen van de goedereren. Je bent klantvriendelijk en houdt van vrijheid. Als bijrijder maak je soms lange dagen.

Soms ben je ook enkele nachten van huis en overnacht je in de vrachtauto. Je werkweek kan hierdoor na 3 of 4 dagen alweer klaar zijn en hierdoor kun je genieten van een langer weekend! We zoeken die van aanpakken weet en goed fysiek goed sterk is en kan tillen en sjouwen.

Als bijrijder is een B-rijbewijs een pre. Spreekt bovenstaande je aan? En wil je meer informatie? Dan komen we graag in contact met je.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier