Hovenier
ErvarenJaren
Zeewolde, NL
3 dagen geleden

Introductie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een harde werker die van buitenlucht houdt. Is tuinieren uw hobby en bent u gemotiveerd en lichamelijk in goede conditie?

Dan bent u wellicht de kandidaat voor deze vacature.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die alles levert omtrent tuinen en bijbehorende werkzaamheden / producten. Zij adviseren omtrent ontwerp en aanleg, voeren de aanleg uit maar doen ook in onderhoud.

Daarnaast leveren zij ook producten die men zelf kan gebruiken bij de aanleg of het onderhoud van de tuin. De opdrachtgever is gevestigd in Zeewolde.

De functie

In deze rol bent u verantwoordelijk voor het assisteren bij de aanleg en / of het onderhoud van tuinen. Hierbij kunt u denken aan alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.

Van het leveren en storten van grond tot het aanleggen van de bestrating of het plaatsen van planten, u bent het gewend om lichamelijk bezig te zijn en doet dit graag in de buitenlucht!

Uw profiel

Binnen dit kleine maar gedreven en gespecialiseerde team is nu plek voor een gemotiveerde aanpakker met ervaring in tuinaanleg.

Verder is het van belang dat een kandidaat voldoet aan onderstaand profiel :

 • Aantal jaar ervaring met aanleggen van tuinen
 • Lichamelijk in goede conditie
 • Zelfstandig en beschikking over hands-on mentaliteit
 • Het betreft een vaste functie, aantal uren is in overleg.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier