Verpleegkundige in de wijk (mbo) – Technisch Thuiszorg Team
LEKZ
Amsterdam
2 dagen geleden

Een Verpleegkundige in de wijk, voor het Technisch Thuiszorg Team, daar zijn we naar op zoek. Voor een jonge en platte zorginstelling in de regio Amsterdam.

Betreft een functie tussen de 24-32 uur per week (uren in overleg).

Jouw werkzaamheden

Als Verpleegkundige in de wijk (mbo) Technisch Thuiszorg Team verricht je geen ADL-zorg. Het gaat om ziekenhuis verplaatste zorg, dus specialistische zorg.

Zoals : infuustherapie, pompen, lange lijnen, port a cath, stomazorg, complexe wondzorg, palliatieve zorg enzovoorts. Werk je bijvoorbeeld in het ziekenhuis?

Maar mis je persoonlijk contact in je werk? Dan is dit een leuke functie voor jou!

In de de ochtenduren werk je in de zorg en voer je specialistische handelingen uit. In de middaguren onderhoud je contacten met Specialisten, Huisartsen, familie en indiceer je nieuwe cliënten.

Kwaliteit staat voorop. Het bewaken van de kwaliteit speel een grote rol voor jou als Verpleegkundige in de wijk (mbo) Technisch Thuiszorg Team.

Heb je nieuwe ideeën over hoe het anders aangepakt kan worden? Spreek het uit, hier is behoefte naar. Daarnaast coach je jouw collega’s in het vak.

Over de organisatie

Omdat het een jonge en platte organisatie is. Is het uitspreken van ideeën en de uitvoering ervan makkelijk toepasbaar. Er wordt dus daadwerkelijk naar je geluisterd! Ook worden je er diverse opleidingen aangeboden.

Je wordt intern bijgeschoold betreft verpleegtechnische handelingen, zodat je up-to-date blijft. Als je 32 uur of meer per week werkt, krijg je een auto van de zaak.

Functie eisen Verpleegkundige in de wijk (mbo) Technisch Thuiszorg Team :

 • Jij bezit over een diploma Mbo-Verpleegkunde;
 • In bezit van een rijbewijs B;
 • BIG- geregistreerd;
 • Goede beheersing van verpleegtechnische handelingen.
 • Arbeidsvoorwaarden :

 • De functie is ingeschaald in FWG 45 tussen de €2.338,08 en €3.153,90 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
 • Doorgroeimogelijkheden door middel van cursussen en opleidingen;
 • Een vaste baan als Verpleegkundige in de wijk, uren zijn naar wens bespreekbaar;
 • Werken bij een leuke werkgever die erg positief is ingesteld en geeft om zijn werknemers!
 • LEkker werKen in de Zorg

  Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren Verpleegkundige in de wijk (mbo) Technisch Thuiszorg Team vacature :

  Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen

 • Stap 1 : Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 4 oktober 2019. Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->
 • denise lekz.nl 06-23425294 (graag voorzien van je CV)Of klik om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)

 • Stap 2 : Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • Stap 3 : Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon;
 • en KLAAR de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

  Meerdere vacatures in deze regio vind je !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier