Kwaliteitscontroleur
Olympia
Rijnsburg, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Streef jij continue kwaliteit? Zie jij een uitdaging in het verbeteren van de kwaliteit van producten en processen in een innoverende en groeiende organisatie?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!Als fulltime Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van binnengekomen grondstoffen en de controle van processen, zoals de temperatuur in de fabriek en de instellingen van weegschalen.

Ook beoordeel je de kwaliteit van halffabricaten en eindproducten en draag je bij aan de verbetering hiervan. Je houdt processen nauwlettend in de gaten, denkt oplossingsgericht mee bij afwijkingen en neem besluitvaardig beslissingen.

Je bent hét aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en hebt daarbij nauw contact met verschillende afdelingen zoals Planning, Productie en Inkoop.

Je bent nauw betrokken bij de verwerking van grondstoffen en voert testen uit op producten waarbij problemen zich voor doen, denk hierbij aan testen van andere folie types en gaspercentages.

Het een en ander verwerkt je administratief. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de referentiemonsters en vervang je bij afwezigheid de Teamleider QC.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier