Voorzitter én lid Raad van Toezicht
ZorgvisieBanen
Haarlem, NL
9 dagen geleden

Wij ondersteunen 1.650 mensen met een verstandelijke beperking. Bij ons krijgen zij een goede dag. Elke dag opnieuw.

Dankzij de inzet, betrokkenheid en deskundigheid van onze 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers.

De Hartekamp Groep kent een Raad van Toezicht model. De Raad van Toezicht bestaat uit vijf personen. Gezamenlijk houden zij toezicht op het bestuur en de besturing van de Hartekamp Groep.

De Raad van Bestuur is een collegiaal bestuur en wordt gevormd door twee personen. De Raad van Bestuur overlegt periodiek met het Management Team.

Per 1 januari 2020 verstrijkt de zittingstermijn van twee leden van de Raad van Toezicht. Om de overgang optimaal te laten verlopen zoeken we per 1 september 2019 een beoogd voorzitter en een lid van de Raad van Toezicht.

Voor de vacatures zijn wij op zoek naar toezichthouders die toezicht houden vanuit de maatschappelijke doelstelling van de Hartekamp Groep en de waarden en normen hanteert die passen bij de maatschappelijke positie van onze organisatie.

Bovendien beschikt de kandidaat over een inspirerende en verbindende denk- en handelswijze en is maatschappelijk involved’.

Je bent in staat om afstand en nabijheid op de juiste manier te combineren. Daarnaast beschik je over inzicht en overzicht ten aanzien van de taken en functie van de Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur.

Je hebt aantoonbare betrokkenheid met de gezondheidszorg in het algemeen en de gehandicaptenzorg in het bijzonder. Je hebt goed inzicht in de belangen van cliënten mensen met een (verstandelijke) beperking en hun vertegenwoordigers.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Monica Konings, secretariaat Raad van Bestuur,

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie uiterlijk 18 mei naar .

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier