Uitdagende functie als Anesthesiemedewerker
MedWay People
Rotterdam (ZH), NL
6 dagen geleden

Omschrijving

Als anesthesiemedewerker verveel je je geen moment. Vanaf het moment dat je dienst start tref je de voorbereidingen voor de eerstvolgende ingreep.

Je zet de medicatie klaar en test het anesthesietoestel. Daarnaast haal je de patiënt op van de verkoever, waar hij of zij wacht op de ingreep.

Je zal samen met de Anesthesioloog uitleggen wat er die dag gaat gebeuren. Daarnaast sluit je de patiënt aan op het Anesthesietoestel, legt het infuus aan, intubeert en indien nodig prik je een arterielijn.

Samen met de Anesthesioloog leidt je daarna de patiënt in én uit.

Als Anesthesiemedewerker sta jij tijdens de operatie aan het roer en zal je zelfstandig werken. Je bewaakt de vitale functies van de patiënt en zorgt ervoor dat iemand goed door de operatie heen komt.

Mocht het nodig zijn, is de anesthesioloog bij jou in de buurt om je te helpen en ondersteunen.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker
 • Recente VOG kunnen overleggen
 • Flexibel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Uren : 16 tot 36 uur

  Salaris :

  conform de CAO Universitair Medische Centra

  Overige info : Over MedWay

  Over MedWay

  Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg.

  Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg.

  Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten.

  Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend.

  Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing.

  Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan.

  Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

  MedWay Omdat zorg ook anders kan -

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier