Medewerker recycling
Luba
Wieringerwerf, Noord Holland, NL
1 dag geleden

Over de functie

Op de afdeling waar jij aan de slag gaat als medewerker recycling komt al het restant plastic samen om weer opnieuw gebruikt te worden.

Jij bent de belangrijkste schakel op deze afdeling en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Jij zorgt ervoor dat het plastic op correcte wijzen de machine ingaat. Je houd de recycling machine in de gaten en je verwerkt het plastic als het uit de machine komt.

Verder houd jij je werkplek schoon, ruimt op en zorgt dat het restant plastic zich niet teveel opstapelt.

Onze opdrachtgever is een producent van kwalitatief hoogwaardige flexibele verpakkingen van polyethyleen en polypropyleen.

Zij levert haar producten aan zowel de food als de non-food industrie. Het bedrijf heeft twee vestigingen, één in Wieringerwerf en één in Harlingen.

De in Wieringerwerf geëxtrudeerde folies en verpakkingen worden bedrukt en verwerkt in Harlingen.

Functie eisen

Enige technische ervaring / inzicht is handig om de machine te besturen. Verder heb jij je heftruck certificaat om het plastic te vervoeren.

Het liefst kom jij uit de buurt van Wieringerwerf en hebt een nuchtere mentaliteit. Je ziet je werk en vind het niet erg om hard te werken.

Ook ben jij flexibel. Mocht het werk namelijk een keer niet af zijn om 17.00uur, dan vind jij het niet erg om door te werken!

Je ziet je werk en als er even niets te doen is pak jij ander werk op.

Wat wij bieden

Het gaat om een dagdienst van 8 uur tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier