BOL-Stagiair Fleetsales (Nieuwegein, Mercedes-Benz-dealer Stern)
Mercedes-Benz
Nieuwegein
4 dagen geleden

Voor onze Stern vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een zelfstandige BOL-Stagiair Fleetsales. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf?

Zoek jij een uitdagende stage (minimaal 4 dagen in de week) en wil jij proeven van alle werkzaamheden als Stagiair Fleetsales?

Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Je bent altijd in beweging

Als Stagiair Fleetsales met een goed gevoel voor kwaliteit, service en commercie ga jij in deze functie voortvarend te werk.

Jij wil als stagiair een mooie uitdagende stageplaats waar je de kans krijgt veel te leren en jezelf te ontwikkelen tot Fleetsales medewerkers.

Je hebt dagelijks contact met leasemaatschappijen, bestaande klanten en prospects, Je stelt verbeterplannen op bestaande processen, stelt lease- en verkoopoffertes op en verwerkt deze administraties.

Jij monitort periodiek de in bestellings staande auto's en draagt zorg voor een juiste verslaglegging in onze systemen. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de collega's van de afdeling Fleetsales.

Kortom een mooie en veelzijdige stageplaats voor als je graag een autobedrijf in de breedste zin van het woord wil leren kennen.

En wat is er nou mooier om dit bij Stern te doen samen met professionele collega’s!

Herken jij jezelf hierin en wil je graag stage lopen bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder en reageer snel!

Als Stagiair Medewerker Fleetsales met een goed gevoel voor kwaliteit, service en commercie ga jij in deze functie voortvarend te werk.

Jij wil als stagiair een mooie uitdagende stageplaats waar je de kans krijgt veel te leren en jezelf te ontwikkelen tot Medewerker Fleetsales.

Groei met ons mee

Stern groeit en dat realiseren wij door maatwerk aan onze uiteenlopende klanten te leveren en goed voor onze medewerkers te zorgen.

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s.

Wij bieden je een uitdagende stageplaats aan binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie. Je komt te werken op een stageplek, waarin je voortvarend te werk kunt gaan en waar eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt.

Op de vestiging heerst een goede en persoonlijke werksfeer. Daarnaast ontvang je ook een prima stagevergoeding.

Jouw ambities

Wil jij de top in je vak bereiken? En ben je bereid daar hard voor te werken? Wij zoeken voor deze veelzijdige en uitdagende stage een leergierige kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling.

Je volgt een Automotive opleiding, bijvoorbeeld aan de IVA-Driebergen.

Je beschikt over ondernemerschap met handelsgeest, hebt oog voor de klant en beschikt over goede mensenkennis. Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie.

Je bent woonachtig in de regio Utrecht, bent in bezit van rijbewijs B en hebt een echte ’gettings-things-done’ mentaliteit.

Daarnaast ben je bereid op zaterdag en in vakanties te werken. Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven?

Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Stern. Altijd in beweging

Mercedes-Benz-dealer Stern is met 10 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ruim 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren.

We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Mercedes-Benz-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier