Logistiek medewerkers
In Person
VARSSEVELD
2 dagen geleden

Over de functie

Voor het magazijn zijn wij, per direct, op zoek naar een enthousiast, zelfstandig en leergierig personen (m / v) die onze teams wil komen versterken en openstaat voor verschillende diensten.

De werktijden zijn flexibel in te delen en liggen tussen 08 : 00 en 22 : 00.

We vragen mensen te reageren die minimaal 12 uur per week kunnen en fulltime, 40 uur is te bespreken.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in diverse nichemarkten en exploiteert webshops in binnen- & buitenland volledig in eigen beheer. Naast diverse B2C webshops focusen ze zich tevens op de B2B markt door als groothandel te fungeren voor diverse productgroepen en beleveren wij dagelijks andere webshops, groothandels en overige distributeurs door heel Europa.

Door ons uitgebreide netwerk en bulk inkoop zijn wij in staat de beste condities te bieden, waarmee wij als vaste leverancier rendement en toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze relaties.

Daarnaast geeft onze ideale strategische ligging ons de mogelijkheid om consumenten door heel Europa snel en voordelig te beleveren.

Wat wij vragen

Minimaal 12 uur per week beschikbaar.Secuur kunnen werken omdat een groot deel van je functie bestaat uit het orderpicken en verzendklaar maken van pakketjes is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier