Junior werktuigbouwkundig adviseur
Movares
Utrecht, UT, Netherlands
17 uur geleden

Historisch bouwwerk of moderne reizigersterminal : samen met jouw team maak jij voor ieder gebouw het verschil.

Jouw impact bij Movares

 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat integrale ontwerpen voor gebouwen en gebouwinstallaties realiseert.
 • Jij zit tussen de ontwerpers en de adviseurs in. Je hebt in jouw rol zowel raakvlak met de techniek als met het adviseurschap.
 • Samen met jouw collega’s ontwerp je werktuigbouwkundige installaties in de volle breedte en adviseer je de opdrachtgever in alle fases van het project.
 • Hierbij krijg je begeleiding van een ervaren adviseur om zo het vak te leren en je verder te ontwikkelen in wat jou het beste ligt.

  Samen met jouw collega’s adviseer jij over een diversiteit aan installatieontwerpen voor gebouwen met de bijbehorende terreinen.

  Denk aan trein-, metro- en busstations, overheidsgebouwen en technische gebouwen. Je werkt binnen integrale projecten aan diverse vraagstukken op het gebied van verwarmingsinstallaties, luchtbehandeling en ventilatie-, koelinstallaties, sanitaire installaties, gebouwbeheersystemen en regeltechniek.

  Hierin onderhoud je actief het contact met de klant en de andere betrokken disciplines. Daarnaast verbeter je onze werkprocessen door actief het werk te automatiseren.

  Onze groep Integraal Gebouwontwerp bestaat uit ruim 70 collega’s die als doel hebben de komende jaren een leidende positie in Nederland in te nemen op het gebied van integraal ontwerp van duurzame en complexe maatschappelijke knooppunten.

  Onze klanten zijn groot portfoliohouders van complexe bouwwerken. Wij werken veel voor ProRail, Tennet, Stedin, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat, verschillende centrale en decentrale overheden en de private sector.

  Wij zijn een bevlogen en betrokken team. We zijn vooruitstrevend omdat de gebouwenwereld al ver is met BIM. Wij zijn gedreven om Movares als geheel verder te brengen en de integraliteit op te zoeken.

  We staan klaar om elkaar te helpen. We zijn gestructureerd en flexibel. Wij staan voor samenwerken omdat wij geloven dat dit tot de hoogste kwaliteit leidt.

  Dit ga je doen bij Movares

  Jij bent een echte teamspeler en bent niet bang het initiatief te nemen. Je bent dan ook communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen.

  Met jouw innovatieve blik en jouw nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen schroom jij niet om verbetervoorstellen te doen.

  Verder ben je analytisch, toon je eigenaarschap en beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht. Dit breng je ook mee :

 • Een afgeronde hbo-opleiding Werktuigbouwkunde. HIT-W is een pre.
 • Tot twee jaar werkervaring als werktuigbouwkundig adviseur, ontwerper of engineer.
 • Ervaring met AutoCad en / of REVIT. Ervaring met Dynamo en Vabi Elements is een pre.
 • Jouw ontwikkeling bij Movares Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk.

  Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Jong Talent Programma, met coaching on the job en tijdens kennissessies door ervaren collega’s.

  Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen.

  Daar groeien we samen van. En als lid van Young Movares, de jongerenvereniging van Movares, staan er regelmatig inspirerende en gezellige activiteiten in je agenda.

  Dit krijg je bij Movares

  Bij Movares werk je aan projecten die er toe doen. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is : voldoening.

  En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract.

  Ook kun je mede-eigenaar van Movares worden door het kopen van certificaten van aandeel. Verder krijg je

 • een salaris tussen €2.640,- en €3.000,-;
 • 36,5 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • een winstuitkering en 2,5 % eindejaarsuitkering;
 • een NS-Business Card;
 • een laptop, simkaart en telefoonbijdrage;
 • een ruime pensioenregeling.
 • En er is méér. Want werken bij Movares betekent ook :

 • samenwerken met leuke collega’s op kantoor in hartje Utrecht (3 dagen) en vanuit je thuiswerkplek (2 dagen) die wij helpen inrichten;
 • bijdragen aan een schone wereld, omdat je werkt bij het eerste bedrijf in Nederland met een Zero Waste-certificaat;
 • lid worden van Young Movares, de jongerenvereniging waar je leert van én met andere jonge collega’s.;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier