Vrachtwagenchauffeur CE afvalbranche Uden
Randstad
Uden, Noord-Brabant, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Vrachtwagenchauffeur CE / / fulltime / / dagdiensten / / 40uur per week, maandag - vrijdag / / salaris conform BGV Cao / / afvalbranche / / standplaats Uden

Heb jij ervaring met rolcontainers, werken op een kraakwagen, portaalwagen werken met een haakarm en in het bezit van rijbewijs CE?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de afvalbranche, werken in dagdiensten in Uden met een goed salaris? Lees dan snel verder want deze vacature staat per direct open.

Voor een afvalbedrijf is Randstad op zoek naar nieuwe CE chauffeurs uit de omgeving van Uden die zich voor langere tijd willen binden aan dit opkomend afvalbedrijf.

Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod van wagens en ondescheidt zich door chauffeurs snel en voor langere tijd te binden.

Het bedrijf heeft diensten op de kraakwagen, portaalwagen, met rolcontainers en wagens met een haakarm. De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag van 40uur pw.

Ben jij in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en de bestuurderskaart beschikbaar voor dagdiensten van ma-vrij 40 uur pw woonachting in de omgeving van Uden met ervaring in de afvalbranche met voorkeur haakarm?

Voldoe jij aan bovenstaande criteria en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, reageer dan snel!

2067792 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier