Projectleider Construction & Maintenance (38 uur)
MS Mode
Diemen, NL
12 dagen geleden

Projectleider Construction & Maintenance (38 uur) Coolinvestments is een internationale fashion retail groep, die bestaat uit CoolCat, MS Mode, America Today en Sapph.

We zijn een jonge organisatie boordevol ondernemerschap : iedere dag staan we op scherp om kansen te signaleren en onszelf uit te dagen.

En wat ons zo uniek maakt : als je die kansen ziet, krijg je ook alle ruimte en support om direct te schakelen en ze te grijpen! Op dit moment hebben we een klein overkoepelend team van Construction & Maintenance specialisten.

Zij zijn verantwoordelijk voor de nieuwbouw- en verbouwingsprojecten van winkels in Nederland en België. Ben jij een hands-

on Projectleider die goed het overzicht kan bewaren? Vind je het leuk om onze verbouwingen te coördineren, te onderhandelen met onze leveranciers om zo de beste deals te sluiten?

En het allerbelangrijkst : iedereen omver te blazen met onze nieuwe stores? , Dan zoeken wij jou. Functie : Als Projectleider Construction & Maintenance ben je binnen een klein team medeverantwoordelijk voor het verbouwen en faceliften’ van onze stores.

Je coördineert je eigen bouwprojecten en schakelt met alle partijen die ervoor nodig zijn op het beste resultaat neer te zetten.

Je kerntaken zijn op te delen in twee gebieden :

 • Planning en begroting : je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een prioriteitenlijst, zorgt voor een tijdsplanning en kostenramingen.
 • Je maakt een conceptbegroting, controleert facturen en bewaakt de planning en begroting.

 • Projecten : je zorgt voor een uitstekende projectvoorbereiding, onderhandelt over offertes en maakt (contract) afspraken, laat technische bouwtekeningen maken, vraagt vergunningen aan en zorgt dat alle projectwerkzaamheden in de juiste prijs-
 • kwaliteitverhouding gerealiseerd worden Wat breng je mee? Je hebt ervaring op het gebied van Construction & Maintenance en het liefst affiniteit met retail.

  Mentaliteit vinden we het allerbelangrijkst : je bent enthousiast en gemotiveerd, zodat je zelfstandig grotere nieuwbouw-

  en verbouwingsprojecten kunt oppakken. Jij bent een teamplayer, door je personality, aanpak en communicatie stijl krijg jij alles voor elkaar! Jij :

 • beschikt over Bouwtechnische en / of bedrijfskundige achtergrond (HTS of evt HBO (technische) bedrijfskunde);
 • hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Competenties die je succesvol maken in deze functie zijn : besluitvaardig, oplossingsgericht, , Initiatiefrijk; onafhankelijk, zelfstandig kunnen werken, plannen, organiseren, onderhandelen.
 • Wat biedt Coolinvestments? Enthousiaste collega’s, maar vooral : veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een grote (maar erg informele) retailorganisatie.

  fijne werksfeer en een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting bij al onze brands Geïnteresseerd?

  Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer direct! Vragen? Bel Werner van Dongen, Manager Construction & Maintenance .

 • 31 (0) 6 51920890 IT'S NOT ABOUT THE SIZE YOU WEAR. BUT THE WAY YOU WEAR YOUR SIZE APPLY HERE
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier