DevOps Engineer
Topicus
Deventer, NL
3 dagen geleden

Jouw werkzaamheden als DevOps Engineer

Je gaat aan de slag om zowel op operations- als development vlak de resilience van onze platformen te vergroten. Denk hierbij aan de inzet van instrumenten als Public Cloud, de transitie naar een native architectuur en een bijdrage leveren om onze CI en CD processen naar een next level te brengen.

Als Devops Engineer maak jij het mogelijk dat teams binnen onze organisatie nog betere oplossingen kunnen bouwen voor onze klanten.

Hiermee bereik je dat zorgverleners effectiever en efficiënter kunnen werken en juist hier haal jij je energie en voldoending uit.

Je gaat aan de slag als onderdeel binnen het IT Operations team binnen onze divisie Zorg. Je levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van ons platform (bestaande uit Public Cloud : AWS, Azure, een eigen infrastructuur in onze datacenters en gebruik makende van datacenter diensten) waarmee je ons ontwikkelproces ondersteunt, waardoor wij onze software nog robuuster en stabieler kunnen maken.

Jij wordt in deze rol de verbindende factor / schakel tussen operations en de diverse ontwikkelteams en je vindt het leuk om deze verbindende rol te op je te nemen.

Vereiste ervaring en skills als DevOps Engineer

Als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien ben je bij Topicus uitstekend op je plek. Maar natuurlijk zijn passie en ambitie niet de enige succesfactoren.

Hieronder een aantal punten die wij belangrijk vinden :

 • Je hebt een sterke drive om resultaat te bereiken;
 • Je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je bent pragmatisch en hebt een sterk analytisch denkvermogen waarmee je vooruit denkt;
 • Je toetst wijzigingen ten opzichte van het geheel;
 • Je bent betrokken en collegiaal;
 • Je bent bereid om bestaande operationele processen te veranderen als ze je niet verder helpen;
 • Je bent in staat om verandering te initiëren met als doel om resultaat te bereiken;
 • Kennis van techniek en wijze van benaderen zijn onderdeel van je skill-set en je grijpt kansen om deze uit te bereiden aan;
 • Je vertrouwt op het proces en werkt aan het steeds robuuster maken. Problemen kun je niet voorkomen, maar de frequentie waarmee ze voorkomen breng jij omlaag.
 • Daarnaast heb je een hbo of wo opleiding afgerond.
 • Je haalt energie uit innoveren en verbeteren, en brengt dit over op de collega’s met wie je samenwerkt. Kennis en ervaring op het gebied van Agile / SCRUM helpt je om snel aan de slag te kunnen.

  Jouw ontwikkeling bij Topicus

  Voor jou is deze functie dé manier om door te groeien tot een heuse expert. Alleen Bij Topicus houden we er niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen.

  Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Daarom kun je binnen Topicus ook andere ambities waarmaken.

  Wellicht zie jij jezelf over een paar jaar wel in een leidinggevende rol. Wil je met jouw expertise ook impact maken binnen andere divisies, zoals Finance of Onderwijs.

  Of wil je jouw kennis overdragen op mede-Topicanen of studenten? Na het onboarding-traject - waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen -

  plan je daarom al snel een eerste gesprek met jouw talentbegeleider om te bespreken wat jouw toekomstplannen zijn en wat ervoor nodig is om daar te komen.

  Wat kun je verwachten van Topicus?

  Topicus is een IT-bedrijf met impact. Met jouw werk lever je een bijdrage aan betere zorg in Nederland. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is : voldoening.

  Je komt terecht in een hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet en waar je nieuwe vriendschappen sluit met collega’s die net als jij een nuchtere kijk hebben op tech-

  dienstverlening : wij leveren onze A-merk opdrachtgevers wat wij beloven. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bekijk hieronder de unieke job benefits.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier