Timmerman montage en plaatsing
Werken met Passie
Meerkerk, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als timmerman werk je samen met de ploeg montage en plaatsing buitendienst en gaan jullie aan de slag op diverse projecten om buitenbergingen te realiseren.

Jouw opdrachten zijn timmer- en montage werkzaamheden voor gevels, bergingen, prefab oplossingen en overige houtconstructies.

Collega’s realiseren de grondwerkzaamheden zodat jij als timmerman verder kan met monteren en timmeren van de projecten.

Naast de timmerwerkzaamheden zorg je er voor dat je veilig werkt, ook in samenwerking met collega’s. Je denkt mee in de realisatie van geveldetails en constructies, om de producten steeds verder te verbeteren.

Kom jij ons team versterken als timmerman in onze ploeg montage en plaatsing? Solliciteer dan op onze vacature of neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vaardigheden

Als timmerman heb je technisch inzicht, je hebt aantoonbare werkervaring en kan zelfstandig werken maar ook in team verband.

Je hebt ervaring met diverse houtproducten en bent handig met allerlei materialen, gereedschappen en machines.

Over de werkgever

Je komt te werken in een enthousiast en jong team. Met elkaar gaan we hard aan de slag, zijn we constant op zoek naar verbeteringen en zijn er de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Na een inwerkperiode en bij wederzijds akkoord willen we je graag een vaste aanstelling geven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier